İstanbul doksanlara geri döndü! Değnekçi terörü hortladı

Taksim’de geçtiğimiz günlerde bir vatandaşın park ücreti nedeniyle değnekçi tarafından bıçaklanması olayının yaşanmasına rağmen değnekçilerin işgali devam ediyor. Belediyeye ait yol üstü parkları mesken edinen değnekçiler araçlarını park eden vatandaşlardan ücret alırken görüntülendi.

GİRİŞ 03.08.2020 12:36 GÜNCELLEME 03.08.2020 12:36
Bu Habere 183 Yorum Yapılmış

Beyoğlu Taksim’de geçtiğimiz günlerde yol üstüne aracını park eden Volkan Hacısüleymanoğlu, park ücreti isteyen değnekçi ile aralarında çıkan kavga sonucu bıçaklanmıştı.

 

 

Olay sonrası Hacısüleymanoğlu’nun hastaneye kaldırılmış, Beyoğlu polisi tarafından kısa sürede yakalanan zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

 

 

DEĞNEKÇİ İŞGALİ DEVAM EDİYOR

Olayın ardından yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı olan Taksim ve çevresindeki belediyeye ait park yerlerinde değnekçi işgali devam ediyor.

Değnekçilerin aracını park eden vatandaşlardan para talep etmesi ve ücret alması İHA kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

PARA VERMEYİNCE BIÇAKLADI

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Taksim'de cadde üzerine otomobilini park etmeye çalışan sürücüden para isteyen değnekçi, tartıştığı Volkan Hacısüleymanoğlu'nu bıçaklayarak kaçtı.

Hacısüleymanoğlu, yaralı halde bir süre koşarak kendini bıçaklayan değnekçiyi yakalamaya çalıştı. İşçileri için inşaat önünde bekleyen özel ambulans görevlileri tarafından bir sandalyeye oturtularak ilk tedavisi yapılan yaralı, daha sonra hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Volkan Hacısüleymanoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

YORUMLAR 183
  • Takip 3 yıl önce Şikayet Et
    Utanmadan bir de yorum yazarlar patates soğancılar hanı suriyeliler gitti mi poşet kafalı 25 kuruşa istanbulu verdiniz iyi oluyor mis gibi Bin Ali yıldırım beğenmediniz chp hdp ye oy verenler bir oldunuz şimdi 2023 başkan adayı eko ya yine oy verirsiniz ondan sonra sını düşünmek bile istemiyorum her şey güzel olmuyor zamlı oluyor
    Cevapla
  • velhasıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Herşey güzel olacak İSTANBUL :))))))))))))))))))))))
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa birliğine girecez diye cezaevleri nerdeyse otele dönüştürüldü....düşünebiliyormusunuz ---kaloriferli koğuşda rahat ranza yataklar,sıcak sulu banyolar,günde 3 öğün yemek,televizyon ,kütüphane,spor salonu,hele açık cezaevleri,tatil kampı gibi,3 ayda bir iznide var,istiyene ücretli iş imkanı...dışarıda bulamıyor millet bunları.cezaevinden korkmaları için eski Bayrampaşa gibi cezaevleri,cezaevine girmeden karokolda bir güzel falaka lazım.
    Cevapla
  • Takip 3 yıl önce Şikayet Et
    Zafer içeriden yenimi çıktın çok güzel anlatıyorsun
    Cevapla
  • Hakan degnekci 3 yıl önce Şikayet Et
    ben de yarin bi koltuk atim almanyadayim bakalim kac para toplarim
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbullular düşünsün bana ne
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!