İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, koronavirüs tedbirleri kapsamında Mısır Çarşısı'nda yapılan denetimlere katıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimler sıklaştırıldı.  İstanbul'da 39 ilçede iş yerleri, toplu taşıma araçları ve kamuya açık ortak kullanım alanlarında kontroller yapıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Mısır Çarşısı'nda yapılan denetimlere katıldı. Çarşı esnafı ile sohbet eden Yerlikaya, hem vatandaşlara hem de esnafa maske ve sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulundu. 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • zafer gülten 06.08.2020 21:20
    bide bizim İkitelli -K.çekmece yi görsün...kahvehanelerde maskesiz oturanlar,büyük küçük yanyana tıklım tıklım internet cafeler,çalışanların maske takmadığı esnaf lokantaları,ve ayrıca semtimizde -PİTBUL-cinsi köpek besliyenlerin çokluğunada dikkat çekerim,hele bir tane genç tekel bayisi işleteni bağlamış pitbulu dükkanın önüne yaya kaldırımına,gelen geçen caddeden yürümek zorunda kalıyor,ben 155 e şikayet ettim ilgilenen olmadı.
  • Mr spak 06.08.2020 20:05
    Hah bir akil edilsede uyduruk esnaf benzeri dukkan onlerinde sigara icmeseler.Bundan otuz yil once kapalicarsiydi esnafda esnafdi.Simdi icerde kebapci var..
  • Hıdır 06.08.2020 17:08
    Kapalıçarşı ve mısır çarşısında ağırlıklı olarak suriyeli kardeşlerimiz çalışıyor temizlikten haberleri yok ...