İstanbul'da asker uğurlamaları yasaklandı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, koronavirüs tedbirleri kapsamında bulaşı riskini en aza indirgemek adına asker uğurlamalarının yapılmayacağını duyurdu.

GİRİŞ 07.08.2020 11:24 GÜNCELLEME 07.08.2020 11:59
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, askere gidecek olan gençler için düzenlenen uğurlamalarla ilgili yeni bir karar açıkladı.

Twitter hesabından askere gidecek olan gençlere seslenen Yerlikaya, koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu asker uğurlamalarının gerçekleştirilemeyeciği bilgisini paylaştı.

VATANDAŞLARI SAĞLIK İÇİN UYARDI

Vali Ali Yerlikaya resmi Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada, “Askere gidecek kıymetli Mehmetçiklerimiz, evlatlarını asker ocağına gönderen değerli ailelerimiz ve arkadaşını vatani göreve uğurlayan sevgili gençler Covid-19 tedbirleri kapsamında toplu asker uğurlaması yapılmayacak.

16 BİN 346 ASKER GÖREVE GİDECEK

Lütfen kurallara uyalım. Yeni celp dönemi geldi. 8 Ağustos itibari ile İstanbul’dan 16 bin 346 evladımız vatani görevini yapmak üzere memleketimizin dört bir tarafa dağılacak.

KURALLARDAN TAVİZ VERİLMEMELİ

Evlatlarının asker olacağı günü dört gözle bekleyen kıymetli ailelerimiz, arkadaşını askere uğurlayan gençlerimiz heyecanınızı yürekten paylaşıyorum. Hem kendi sağlığınızı hem de sevdiklerinizin sağlığını tehlikeye atmayınız. Temizlik, maske ve mesafe kurallarından taviz vermeyiniz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 14
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Sokakta caddede heryerde sıkı denetimden bahsediliyor kimse takmıyor kuralları herşey sözde kalıyor. Allah sonumuzu hayırlı eylesin.
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    bence yanlış olmuş. asker uğurlama belki sadece bizde olan bişey. yanlış yönlerini kaldırıp doğru yerlerini tutmamız lazım. sonra bir daha yerine koyamayız. serserilik serkeşlik magandalık kaldırılsın ama eğlence mevlit dua yemek vb uygulamalar devam etmeli.
    Cevapla
  • ahmetw 3 yıl önce Şikayet Et
    sadece istanbulda degil tüm türkiyede yasaklansin..artik sadece soytarilarin soytarilari ugurlarkenki hayvani sovlara dönüstü gidipte vatani kurtaracak halleri yok..vatanini seven zaten milletim rahatsiz olmasin diye sesiz sedasiz bavulunu toplayip gidiyor ve meydan sarlatan sürülerine kaliyor..
    Cevapla
  • poyraz 3 yıl önce Şikayet Et
    dugunler? onlarda yasaklanmali bence. dogu illerimizde vaka sayilarinin artmasinin baslica sebeplerinden biride bu
    Cevapla
  • meghas 3 yıl önce Şikayet Et
    düyün ve kına gecelerine belli yasak getirilsin küçük düyün salonuna 200 kişiyi alıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Fehmi Oral Meşe yakalandı!
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek