Altun: İğrenç hakaretleri, ifade özgürlüğü diye pazarlayamazsınız

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, son günlerde İstanbul Sözleşmesi üzerinden oluşturulmak istenen "ifade özgürlüğü tartışmaları" için sosyal medya hesabından net bir açıklama yaptı. Altun "hiç kimsenin iğrenç hakaretlerini ifade özgürlüğü diye pazarlamasına sessiz kalmayız" dedi.

Altun: İğrenç hakaretleri, ifade özgürlüğü diye pazarlayamazsınız
Altun: İğrenç hakaretleri, ifade özgürlüğü diye pazarlayamazsınız
GİRİŞ 09.08.2020 13:14 GÜNCELLEME 09.08.2020 13:21
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Altun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Mücadelemizin merkezinde, ifade özgürlüğünün teminat altına alınması, fikirlerin özgürce dolaşımda olduğu adil bir kamusal alanın inşası vardır. Buna mukabil hiç kimsenin iğrenç hakaretlerini ifade özgürlüğü diye pazarlamasına sessiz kalmayız. Hakkımızı hep aradık. Yine ararız!" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 11
  • Süleyman BENLİ 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul sözleşmesi bu milletin aile yapısına bir hançeridir.Israrcı olmak nafile bir iştir.....
    Cevapla
  • Mürşid 3 yıl önce Şikayet Et
    '' Bir kötülük gördüğünüz de önce elinizle düzeltin.Buna gücünüz yetmez ise dilinizle,buna da gücünüz yetmez ise kalbinizle buğz edin.Bu da imanın en zayıf olanıdır '' imza: Rasulüllah.Laik,demokrat,entel dantel avrupa hayranlarına duyurulur.
    Cevapla
  • Kani 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul sözleşmesine hayır
    Cevapla
  • Name 3 yıl önce Şikayet Et
    Niçin madde madde açıklar mısın?Bilgi edinmek için soruyorum...
    Cevapla
  • Mücahid59 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman kadınların değil de, süslümanların desteklediği sözleşmeye Hayır. Hedef kadının korunması ise kanunlarda değişiklik yaparak bizim kendimize uygun hale getirilebilir. Ama bu masum gerekçenin arkasında dayatılan, gizlenen başka şeyler var maalesef.Kimlerin sahiplendiğine bakınca görmek zor değil.
    Cevapla
  • Yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Sözleşmesine de bu sözleşmeyi destekleyen ve meşrulaştırma gayreti güden herkese Allah rızası için hayır diyorum. Sizi kabul etmiyorum. Sonuna kadar karşı çıkıyorum. En azından rabbime vereceğim cevabım olur. Tüm sapıklara, sapık destekçilerine ve sapık yasalarına hayır. MÜslümana şedit, Sapık lgbt'ye merhametli olanlara da hayır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!