MSB'den peş peşe açıklamalar

Son Dakika Haberi; MSB, Türkiye’nin Meis Adası yakınlarında NAVTEX ilan ederek, bölgede Oruç Reis gemisi ile sismik araştırma yapacağını duyurmasının ardından alınan tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Açıklamada 'MTA ORUÇ REİS araştırma gemisine Türk Deniz Kuvvetleri tarafından refakat ve koruma sağlanmaktadır.' denildi.

GİRİŞ 10.08.2020 21:49 GÜNCELLEME 10.08.2020 22:34
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Doğu Akdeniz'de faaliyete başlayan MTA Oruç Reis sismik araştırma gemisine Türk Deniz Kuvvetlerince refakat ve koruma sağlandığını bildirdi.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki deniz yetki alanlarında sismik araştırma faaliyetine başlayan MTA Oruç Reis araştırma gemisine Türk Deniz Kuvvetleri tarafından refakat ve koruma sağlandığı belirtildi.

 

 

Açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri, deniz yetki alanlarımızda uluslararası hukuktan kaynaklanan hak, alaka ve menfaatlerimizi koruma azim ve kararlılığı çerçevesinde gerekli tüm tedbirleri almıştır." ifadesine yer verildi.

ABDULLAH AĞAR: HELE BİR GELİN!

Terör ve güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar MSB'nin paylaşımını şu şekilde yorumladı: Oruç Reis 5 kardeşin içinde.Doğu Akdeniz’de faaliyet gösteren MTA ORUÇ REİS Türk Deniz Kuvvetlerinin refakati ve koruması altındadır. Anlamı: Hele bir gelin! Hele bir dokunun!

YORUMLAR 89
  • ÖNCE VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    heyy türkiyedeki vatan hainleri görünlen adam görün insan görün chp hdp iyi parti saadet olsun kimlerle iş birlikçilik yaptıklarına bakın birde bu insana bakın dürüst olun şerefli olun ve vijdanınızın sesiyle görün 80 yılda gelmiş geçmiş cumhur başkanların yaptıklarına bak ondan sonra vijdanının sesini dinle
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Kırk bin kere maşallah. Durmak yok yola devam.
    Cevapla
  • EYMEN 3 yıl önce Şikayet Et
    allah yar ve yardımcımız olsun LA GALİBA İLLALLAH
    Cevapla
  • ALP ARSLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    MaşaALLAH,işte GÜÇLÜ DEVLET OLMAK BUUUU.ALLAHın İZNİYLE HER ADIMIMIZ...
    Cevapla
  • bilal 3 yıl önce Şikayet Et
    ne gurur verici bir görüntü maşaallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki