Video7 dünyanın en acayip haberlerini sizler için derledi.

Spiker: Hülya TAŞ

Kurgu: Seda YEŞİLKAYA

 

Mısır'daki bir tören. Ufaklık, adeta darbe düzenine isyan ediyor. Önce ısrarla asker selamını vermiyor ardından da "Mısır Arap Cumhuriyeti" diyeceğine  "Mısır Haramiler Cumhuriyeti" diyor. Alkışı hak ediyor.

 

Beyrut’taki patlamanın gücünü belki de en iyi anlatan videoyu izliyoruz. Olay yerinden kilometrelerce öteden çekim yapılıyor. Patlamadan tam 27 saniye sonra şok dalgası yaşanıyor. Şok dalgasının ilerleyişi gökyüzündeki bulutlardan takip edilebiliyor.

 

Lütfen insanların hayatını tehlikeye atarak drift yapmayın. İlla yapacaksanız da trafiğe kapalı boş bir alanda yapın… Bu teyzemiz gibi…

 

Adrenalin tutkunları yapılacaklar listesine alsın mutlaka.. Sri Lanka’da Tuktuk yarışları

 

Maske ile dolaşma, maske ile çalışma, maske ile ulaşım vesaire derken en sonunda maske ile nasıl yemek yiyeceğimizi de çözdüler…

 

Bir piton yavru ceylanı tuzağına düşürmüş. Ceylanı kurtarmaya ise yoldan geçen bir vatandaş yetişiyor, ağaç dalıyla pitonu pes ettirmeyi başarıyor.

 

“Ayı gibi eve girmek” ifadesinin tam karşılığını izliyoruz.

 

Allah kimseye taşıyamayacağı kadar yük vermesin

 

Geçmişte şöyle bir reklam vardı. İmaj hiçbir şeydir, susuzluk her şey! Videodaki sincap da bu sloganın haklılığını ispatlıyor.

 

Okyanusun derinliklerinde uyuyan bir balinayı izliyoruz.

 

Zalimlerin ölüm götürdüğü diyarlara hayat ekmeye devam ediyor Mehmetçik

 

Yağmurun yeryüzüne inerken mükemmel ahengini hiç bu gözle izlemiş miydiniz?

 

Duvara tırmanmak için farklı bir yöntem uygulayan köpeği izliyoruz.

 

Organ nakli sonucu ilk kez dünyayı gören küçük kızın muhteşem tepkileri...

 

Bir güzellik bayram hediyesine kavuşuyor. Mutluluğu göz kamaştırıyor.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Mustafa 14.08.2020 00:14
    En sondaki kızın sevinci beni benden aldı acayip mutlu oldum ama gözyaşlarimida tutamadim.Maşallah rabbim bütün çocuklari hep böyle sevindirsin.Mutlu olmak için aslında çok şeye ihtiyacimiz yok ama malesef insanların hırsları yüzünden dünyamız ne hale gelmiş.
  • Fikir 13.08.2020 21:20
    Demokrasiden cekiniyorlar, cünkü istikrarsızlık gibi görünüyor, halka begendirmelisin yaptığını. Onun icin güçlü oluyor baş birçok müslüman ülkede, ve zalimlikle halkı korkutarak tutunuyor. Karşılıklıl rıza ile bir idare olmazmı sanki?
  • Arsız 13.08.2020 21:05
    SİSİ bence geleleri uyumakta bile zorlanıyordur. ADAMIN suratına BAKINIZ KORKAK bir ifade var. Umarım 3dk kadar bunu gebertirler
  • Sıra 13.08.2020 20:35
    Mısırda darbe zor olur.çünkü darbeleri yapan batı siyonistler.bunlar olmasa zaten dünyada ne savaş olur ne darbe.ama sisi birgün defolup gidecektir.yeterli gücümüz olmadığı için rahmetli musiyi koruyamadık.zalimlet alçaklar mursimizi indirdiler.birgün hesabı muhakkak sorulacaktır.
  • Mehmet 13.08.2020 19:55
    Arab dünyası ölmüş. Sisi gibi bir diktatörü şimdiye on defa halkının devirmesi gerekirdi. Yani bunları anlamak güç
Daha fazla yorum görüntüle