CHP karıştı! Muharrem İnce ihraç edilebilir!

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı iddiaları sonrası partide sıcak gelişmeler yaşanıyor. Muharrem İnce'nin partiden ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline sevk edileceği iddia edildi.

CHP karıştı! Muharrem İnce ihraç edilebilir!
CHP karıştı! Muharrem İnce ihraç edilebilir!
GİRİŞ 14.08.2020 00:47 GÜNCELLEME 14.08.2020 00:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı iddiaları CHP'yi panikletti. ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı, A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programında Muharrem İnce ve CHP ile ilgili çarpıcı açıklamalarda buldu.

Bursalı'nın açıklamaları şu şekilde:

Akil isimler dediğimiz eski genel başkanlar bile devreye girdiler ama baktığınızda her iki taraf arasında da yürütülen diplomaside bir sonuç alınmadığını görüyoruz. Bugün gelinen noktada, Ankara kulislerine baktığınızda Muharrem İnce'nin bir süredir doğrudan partileşmeye, parti kurmaya yönelik çalışmalar yaptığı konuşuluyordu. Ama daha sonra bunu daha doğru bir hareketle önce Türkiye'ye geneline yayılacak bir hareket şeklinde başlayıp ve öncelikle partililerle ve milletle buluşmalarla başlayıp, ardından bunun partileşmeye doğru gideceğiyle ilgili kendisine verilen ve oluşturduğu ekibin yaptığı değerlendirmeler sonucu bunun tercih edildiği ortaya çıkıyor.

 

İNCE CHP'DEN İHRAÇ EDİLEBİLİR

 

Bizimle aynı söylemlerin karşılığını bulmuş oldu Muharrem İnce. Evet, bugünkü açıklamalar çok sürpriz değil ama Muharrem İnce'nin tarafından değerlendirilmiş olması anlamlı. Bundan sonra da artık bunun her gün bir kar topu gibi büyüyerek devam edeceğinin beklendiğini de söyleyelim. Ama tabii bu arada bir yol kazası olup da Muharrem İnce'nin partiden ihracına kadar gider mi bu eylem birliği, nasıl olur? diye soracak olursanız da açıkçası bugünkü açıklamalar genel itibariyle yazılı açıklama şeklinde genel merkezden bir cevap buldu ama bundan sonra izleyen günlerde, yapacağı açıklamalar ve 4 Eylül itibariyle Sivas'tan başlayacağı o Türkiye ziyaretlerinde de yapacağı konuşmalar sonrasında bir disiplin suçu şeklinde değerlendirilip CHP'den ihracı da göze aldığı şeklindeki son kulis bilgilerini de buradan aktaralım. Haftaya Pazartesi CHP'nin MYK Toplantısı yapılacak ve bu MYK Toplantısı'nda da bu konunun gündeme alınıp, söylediği sözlerden ötürü de tedbirli olarak disipline verilmesi de son dakika kulis bilgilerinin arasında.

YORUMLAR 1
  • Osman abi 3 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum adam zaten parti kuruyor ihraç etmene gerek yok adamın kendi partisi var artık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!