Bir aile daha evladına kavuştu: Yaşasın Türk Ordusu

Çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin eylemi sayesinde çözülmeler sürüyor. Şırnak’ta güvenlik güçlerine teslim olan terörist, Mardin’de ailesiyle buluşturuldu. Oğluna kavuşan baba "Yaşasın Türk Ordusu" diyerek sevinç çığlıkları attı.

Bir aile daha evladına kavuştu: Yaşasın Türk Ordusu
Bir aile daha evladına kavuştu: Yaşasın Türk Ordusu
GİRİŞ 18.08.2020 16:29 GÜNCELLEME 18.08.2020 16:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mardin’de PKK/KCK terör örgütü adına silahlı olarak faaliyet yürütmek üzere kırsal alana katılım yapan terör örgütünün Suriye uzantısı YPG/PYD terör örgütü içerisinde faaliyet gösteren M.D. isimli şahıs Mardin TEM Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından koordineli, olarak yapılan ikna çalışmaları sonucunda, 16 Ağustos’ta terör örgütünden kaçarak Şırnak Habur Kara Hudut Kapısından silahsız ve teçhizatsız bir şekilde güvenlik güçlerine teslim oldu.

Şahıs hakkındaki işlemler Mardin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülürken, ailesi ile buluşturulan teröristin babası ’Yaşasın Türk Ordusu’ diyerek sevinç çığlıkları attı.

YORUMLAR 5
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    bir kürt olarak biliyorum ki bu terör örgütü kamalizm ve sebaytcilarin mücadasini veriyor kürtleri satmislardir .aslinda hic bir zaman kürtleri savunmadilar.kamalizm yüzünden kürtler katledildi simdi kamala sarilmak ihanetin daniskasi ..
    Cevapla
  • minye 3 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ypg en çok kürtlere zarar veriyor. 50 yıldırkürtleri katlediyor kürt gençleri çocukları ölüme gönderiyor kendileri korkularından mağaralara şehre saklanıyor, kendi çocuklarını yurt dışında okutuyorlar. Kürtleri hakkari şırnak arasına hapsetmeye çalışıyorlar. Halbuki bütün Türkiye toprakları Kıbrıs kürtlerin de vatanı. Gezin çocuklarınızı okutun hayatınızı yaşayın terörist yapıdan uzak durun.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Apoizmin ve Ermeni uşaklığının da payını inkâr edemeyiz.
    Cevapla
  • Araphan 3 yıl önce Şikayet Et
    Anne babalar gözünüz aydın olsun
    Cevapla
  • uçaktan atın 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve benzeri onlarca resimi uçaktan atın işte kuzey ırakta, suriyede terör bölgelerine yüksek irtifadan. Kendi askerimizin de canını kuratarır tek masrafı da uçak yakıtıyla matbaa ve kağıt. Milyarlarca dolar değil. Mesele hep akıl ve kalp kazanma meselesi. Yoksa öldürmekle bitmez yenisi doğuyor sürekli. HDP, PKK dağa çıkarıyor çözüm mözüm dedik izin verdik diye.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?