Mühendisi ölüme götüren kaza

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere çarptı. Bariyerin saplandığı araçtaki çevre mühendisi Gaye Tunca (31) hayatını kaybetti, meslektaşları Emrah Güneş ile Zekiye Sungur ise yaralandı.

Mühendisi ölüme götüren kaza
Mühendisi ölüme götüren kaza
GİRİŞ 20.08.2020 13:08 GÜNCELLEME 20.08.2020 13:08
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Kaza, Çorlu- Çerkezköy çevre yolu Fakülte mevkisinde meydana geldi. Çevre mühendisi Emrah Güneş yönetimindeki 34 FY 2548 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp, bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle bariyer, yan dönen otomobile saplandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Bariyerin arka koltuktaki yine çevre mühendisi olan Gaye Tunca, sağlık görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Otomobilden yaralı çıkarılan sürücü Emrah Güneş ve ön koltuktaki meslektaşı Zekiye Sungur ise ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kaza yerinde Çorlu Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası Gaye Tunca'nın cansız bedeni, aynı hastanenin morguna götürüldü. Emrah Güneş, Zekiye Sungur ile Gaye Tunca'nın bir firmada çevre mühendisi oldukları belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR 16
  • Saygılar 3 yıl önce Şikayet Et
    Resimdeki malum araba da yol tutma sıfır ,bu arabaları kullananlar hergün ölümle burun buruna kelle koltukta ,acilen bu arabaların fabrikası kapatılsın
    Cevapla
  • aliiii 3 yıl önce Şikayet Et
    boyle sirket arabalarini yollarda hep goruyorum. yol tutusu olmayan arabalar sanki ucuyorlar.
    Cevapla
  • Kimse Ölmesin 3 yıl önce Şikayet Et
    Jilet gibi doğrayan bariyerler yapılmasın artık , mecburi ise beton bariyerler yapılsın ,hileye çarpan ölüyor
    Cevapla
  • serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    bariyerler çarpışan arabalarda olduğu gibi lastik , plastik türevi bir malzeme ile kaplanırsa hız emici ve yumuşak bir hale gelir.
    Cevapla
  • martli 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede herkezin ehliyetini iptal edip yeniden yabanci bir gözlemci tarafindan sehir trafiğinde en 1 saat olmak üzere 2 saat direksiyon sinavina tabi tutmadıkça trafik kaosu bitmez. düzensizliği kural tanımazlığı düzen bellemişiz. 10 gündür turkiyedeyim yaşadığım ülkede 1 yilda gördüğüm kazanın cok daha fazladini burda 10 gunde gördüm. kimsenin kimseye tahammülü yok. herkez bir yere yetişecek herkezin isi acele. 5 dakika gec varsa sanki aşacaklar. trafik kurallarını bilen yok. bilen de zsten uygulsyamiyor.
    Cevapla
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bizlerde siz gibi farklı ülkelerden gelen şoförlerden şikayetçiğiz. Son model bmv (kiralık) araçlarınızla makas ata ata yollarda gidersiniz. Sonrada geldiğimiz ülkede şöyşe böyle diye ahkam kesersiniz hadi işinize..
    Cevapla
  • madenci 3 yıl önce Şikayet Et
    viraja hele ki ilk yağmurda motor freni ile girmeye gayret edin 5 ten 4 e atın. fren yapınca araba atıyor kendini. hele ki lastikler eskiyse daha tehlikeli. 4 lastiği aynı anda değiştirmek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri