Son dakika haberi: 24 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 24 Ağustos koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1443 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 18 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 259 bin 692, can kaybı 6 bin 139 oldu. Bakan Koca, vaka artışı sonrası uyarılarda bulundu.

GİRİŞ 24.08.2020 21:06 GÜNCELLEME 24.08.2020 21:06
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Türkiye’nin güncel korona virüs tablosunu kamuoyu ile paylaştı. Tabloya göre son 24 saatte 18 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 6 bin 139’e yükseldi.

 

 

İYİLEŞEN, ZATÜRE VE AĞIR HASTA SAYISINDA SON DURUM

Bugün toplam 95 bin 943 test yapılırken, bin 443 yeni vaka tanısı konuldu. Toplam vaka sayısı 259 bin 692 oldu. Bugün iyileşen 743 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı da 237 bin 908’e yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranı yüzde 7,4, toplam ağır hasta sayısının ise 796 olduğu açıklandı.

24 Ağustos koronavirüs tablsou, vaka, ağır hasta, can kaybı sayısı ve son durum

VAKA ARTIŞI SONRASI BAKAN KOCA'DAN UYARI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 24 ağustos koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Bugün yapılan yaklaşık 96 bin test sonucu 1.443 yeni hasta tespit edildi. Ağır hasta sayımız 800 civarında. Sağlık çalışanlarımız var gücüyle hastalarımızı iyileştirmeye çalışıyor. Hasta sayımızı düşürecek olan tedbirlerdir. Sonunda yenilen virüs olacak. '' ifadelerini kullandı.



BAŞKAN ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI

YORUMLAR 92
  • Att 3 yıl önce Şikayet Et
    Bolu'da 2000 vaka var ve 33 vefat. Hergun vefat var günlük 100 vaka cikiyor ,ve nüfus 150 bin yani küçücük şehir ,acilen tüm ülke kısıtlamalar getirilmeli kışa hazırlık yapın paranızı tutun erzaginizi alın kişi. Evdeyiz diyeyim ,ekonomik nedenlerden yasaklar kısıtlamalar getirilmiyor ama kışın mecburen olacak demedi demeyin
    Cevapla
  • Bir Dost 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeni hasta sayısının artışında, test sayısının 2 katına çıkmış olmasının payı var mı bunu merak ediyorum. Anladığım şu ki; bu hastalığa hepimiz bir gün yakalanacağız. Ama önemli olan hastanelere hep birlikte yığılmadan sırayla atlatmak.
    Cevapla
  • Atacevap? 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes agır geciriyorsa neden saglıklı kişlere maske takın mesafe ye uyun dedı Bilim kurulu
    Cevapla
  • Maradona 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizce bu vakaların artması bu virüsün birden çıkması ve bilgets 2013 yılında yaptığı açıkmalar normel mi sizce bana garip geliyor küresel bir oyun içerisinde yer alıyoruz abd virüs ilk çıktığı zaman Çin virisiü dedi çıktı işin i.çinden ülkemizde vaka yokken dsö coranavirüs olan ülkelere maddi yardım yapılacak dedi ertesi gün bizde coranavirüs çıktı ondan sonra virüs ilk haftasında Fahreddin koca haziran ayında azalıcak dedi neye dayanarak böyle bir açıklama yaptı bu olaylar bitince tüm dünya Çine maddi ve manevi tazminat davası açacak
    Cevapla
  • Torunbey 3 yıl önce Şikayet Et
    Maskenin bir ise yaramadığını onlarda biliyorsa ondan
    Cevapla
  • TGC 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım devletimiz bilerek gevşetti ya virüs ölümcül etkisi azaldı yada kısa zamanda aşı
    Cevapla
  • Herkes geçirecek 3 yıl önce Şikayet Et
    Vallaha ne diyelim Erzurum da patladı gitti günlük 1600 test yapılıyor en az 3 de 1 pozitif yani kontrol altında tutulamıyor herkes yenecek bunu ben inanıyorum siz de inanın inşallah bunu da atlatacaz ve gidecek bitecek pozitif bir vaka olarak siz kendi bağışıklık sistemini güçlendirin
    Cevapla
  • Saruhanli 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu geçirenlerin yarısı kalbi tekliyor sen ne diyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi