Kırklareli'nde korkunç cinayet

Kırklareli'nin Vize ilçesinde hırsızlık için girdiği evin sahibi yaşlı çifti bıçakla öldürdüğü iddia edilen zanlı gözaltına alındı. Olay yerine gelen Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, "Aykut öğretmen benim de öğretmenimdi. Çok iyi ve güzel yürekliydiler." diyerek üzüntüsünü dile getirdi...

Kırklareli'nde korkunç cinayet
Kırklareli'nde korkunç cinayet
GİRİŞ 26.08.2020 08:36 GÜNCELLEME 26.08.2020 08:38
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Gazi Mahallesi Kışla Caddesi'nde öğretmen emeklisi Aykut (72) ile Vesile (73) Küçükesin'e ait 34 AET 001 plakalı otomobilin hızla evden uzaklaştığını gören komşuları çiftin evine gitti.

 

 

Evin mutfak camının açık olduğunu fark eden komşular, polisi aradı. Olay yerine gelen polis, evde iki kişinin bıçaklanmış olduğunu görünce 112'den sağlık ekibi istedi. Gelen sağlık ekibi, çiftin hayatını kaybettiğini belirledi.

Savcının olay yerindeki incelemelerini tamamlamasıyla cenazeler, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Çiftin otomobili ile olay yerinde kaçan zanlı C.Y. (20) polis ve jandarma ekiplerinin kovalamacası sonucu Tekirdağ'ın Saray ilçesine bağlı Karabürçek köyünde kaza yaptı.

 

 

Yakalanan zanlı C.Y'nin hırsızlık ve uyuşturucu kullanmak suçlarından 30 kaydının bulunduğu belirlendi.

"ÇOK İYİ VE GÜZEL YÜREKLİYDİLER"

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp yaptığı açıklamada, çiftin karıncayı bile incitmeyen iyi yürekli insanlar olduklarını söyledi. İlçelerinde ilk kez böyle bir durumla karşılaştıklarını belirten Özalp, haberi aldıklarında şoke olduklarını ifade etti.

Zanlının eve hırsızlık amacıyla girdiğini belirten Özalp, "Aykut öğretmen benim de öğretmenimdi. Çok iyi ve güzel yürekliydiler. Kahvehanede oturan vatandaşlar Aykut öğretmenin otomobilinin hızla gittiğini gördüklerinde rahatsızlığını düşünmüşler." dedi.

YORUMLAR 11
  • Samsunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    30 sabıkalı adamın dışarıda ne işi var? Yapay zeka hakim ve savcılar gelse de kurtulsak şunlardan. Ezberci sistemin yetiştirdiği kişilerin verdiği kararlardan ne beklenir ki?
    Cevapla
  • Osmanlı1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Duy sesimizi Reis-i Cumhurumuz! Bu ülke için çok güzel şeyler yaptın! Allah rızası için İdam yasasını çıkar katiller beslenmesin, kimse katil olmaya cüret edemesin.
    Cevapla
  • Adem38 3 yıl önce Şikayet Et
    idaaaaaaaaaammmmmm.
    Cevapla
  • Onur 3 yıl önce Şikayet Et
    verilen cezalar ile insanları suç işlemeye özendiriyorlar.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Yarin bizimde basimiza gelorse ne olacak adalet nerde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...