Yunanistan'a 30 Ağustos mesajı: Tekneler Meis'in karşısına toplandı

Antalya'nın Kaş ilçesindeki bir grup tekneci, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yunanistan'ın Meis Adası önünde daireler çizip, siren çalarak, kutladı.

GİRİŞ 30.08.2020 14:19 GÜNCELLEME 30.08.2020 17:21
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Doğu Akdeniz ve adalar bölgesinde gerilimi tırmandırmak için türlü provokasyonlara başvuran Yunanistan'a 30 Ağustos mesajı verildi.

 

 

Kaş'ta sosyal medya üzerinden haberleşen bir grup tekneci, Zafer Bayramı'nı kutlamak için etkinlik düzenledi.

 

 

MEİS ADASI ÖNÜNDE KUTLAMA

Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatılan 37 tekne, Kaş Setur Marina'dan çıkış yaptı. Kaş önlerinde saygı geçişi yapan tekneciler, burada çember oluşturup, bir süre dönerek, kutlama yaptı. 

Daha sonra teknelerde, Kaş önlerinde, Yunanistan'ın Meis Adası'nın tam karşısında etkinliklere devam edildi. Tekneciler, hoparlörlerden marşlar çalıp, sirenlerle kutlamalarını sürdürdü. Tekneci grup ardından da Meis Adası karşısındaki Beş Adalar'a doğru yol aldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 58
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    bilek gücü ile kazandiklari tek sava$ yok..bitde 1830 yilinda kücük bir kasaba olan yunanFistan hep hediye topraklar ve adalar alarak avrupanin karisi olmu$tur..$erefsiz alcak basit millet.Naumusunu almankara teslim etmi$ kaninda sadece Türk dü$manligi olan yunanFistan..
    Cevapla
  • doğrucu 3 yıl önce Şikayet Et
    400 yıl vali ile yönettiğimiz itlerin ingiliz eliyle şımarıp yaptıkları işgalden kurtuluş kutlamak vallahi can sıkıcı. Tarihimizde o kadar şanlı zafer varken sırf birilerinin ismini parlatmak için "çıktık açık alınla". Bunlara takılıp kaldığımız gerçek tarihi öğrenmediğimiz için gerçek zaferleri yeniden bu millete yaşatacak bir nesil yetiştiremiyoruz malesef.
    Cevapla
  • ayna 3 yıl önce Şikayet Et
    Dibimize kadar geldiler, işgale hazırlanıyor bunlar.bi girdilermi güneydoğuda, doğuda bölünür.
    Cevapla
  • Ishak 3 yıl önce Şikayet Et
    Defol yalanci
    Cevapla
  • Temel candan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayna bir bak ben ne yazdim diye
    Cevapla
  • Kabus 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır birilerine haber mi gönderiyorsun, hayal kurmakla olmuyor bu iş. Yıllar önce savastan çıkmış bitmiş halimizde denediniz ne oldu, şimdi bu güçle soyunuzu sileriz, bir deyin de görün inş
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Senden farkım ben ah keşke bir girseler, ah bir yanlış hareket yapsalar diye beklenti içindeyim. Sen ise şimdiden kaçmaya hazırlanıyorsun, lazım değilsiniz zaten bu ülkeye.
    Cevapla
  • BATMANLI 3 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme kardeş güneydoğulu vatanını senden fazla seviyor endişe etme ileriye bak
    Cevapla
  • Allah yolund. MUMIN 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen Turkmusun ,Turk korkmaz , Turkiye bolunmez evel Allah Rabimin Son Islyam ordusu TURKLER Rabimin yardimiyla her seyin hakindan gelir.
    Cevapla
  • Alptekin 3 yıl önce Şikayet Et
    Su anda dogu akdenizdeki butun problemlerin sebebi lozandir ve altina imza atanlardir. Biraz zeka ve ileri gorusluluk olsaydi bugunku nesilleri bu sorunlara mahkum etmezlerdi. Kurtulus savasinda Turk milleti mukaddesati ugruna sahlandi ve kuvayi milliyeyi kendi insiyatifiyle kurdu. Sonra da onderlik etmesi icin bu yuce gaye Mustafa kemale emanet edildi. Ama o ve ekibi emanet edilen mukaddesati kirlettikleri gibi nice sehitlerin kanlariyla kazanilan bir zaferi masa basinda hezimete cevirdiler
    Cevapla
  • Kayseri 38 3 yıl önce Şikayet Et
    Oğuz bey : Böyle söyleyerek şehitlerimize ve gazilerimize haksızlık ediyorsun. saydığın kefereler sevr üzerinde yazıp çizip paylaştılar ama alamadılar çünkü Rabbim'in izniyle şanlı Muzaffer Türk ordusu engel oldu. size göre dediler ki ..Fransızlar Antep ...ingilizler Çanakkale .....yunan: Afyon Uşak İzmir ... buralara kadar geldik tamamdır şimdi denize dökülelim de projemiz başlasın dediler he mi_ böyle olduğunu mu düşünüyorsun hakikaten?
    Cevapla
  • oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    00tmamda kardeş kurtulus saaşı dedikleri yalandan ibaret birşey istese 100den fazla devlet bizi yok ederdi ortadoguda Türkün Tsi olmazdı kibire ve baska bos söylemlere gerek yok bizi kullanmak köleleri yapmak daha büyük acılar cektirmek gencligimizi kendilerine benzetmek daha cok işlerine gelmiş gelecek prjesidir yoksa rusu fransızı ingilzi vs istanbuldan cıkarmı allah seversen ege akdenizi vs bırakırmı sana .) atacak mermin yok taşla sopaylamı yendin yav hee derler adama :) buların hepsi proje bak ülkene kaç milşyon hain kaç milyon fasık var gençlige dön bi bak Allah seversen 4 büyük halifeyi sorsan %99u bilmezzzzzz
    Cevapla
  • Yeni 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP bin sesi çıkıyor mu? Meis de askerin ne işi var diyor mu? İşbirlikçileri çünkü adayı onlar verdi.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP ülke içindeki turuva atıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi