Bakan Koca'dan Büşra hemşireye destek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan aşure istediği için sosyal medya kullanıcısı tarafından tehdit edilen 'Büşra hemşire' ile telefonda görüşerek, destek verdi. Koca, "Aşure bizim birlik, paylaşma ve dayanışma sembolümüzdür" dedi.

Bakan Koca'dan Büşra hemşireye destek
Bakan Koca'dan Büşra hemşireye destek
GİRİŞ 31.08.2020 17:30 GÜNCELLEME 31.08.2020 17:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ankara Şehir Hastanesi'nde görevli Büşra hemşire, önceki gün Twitter'da, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı etiketleyerek, "Başkanım bana bir tabak aşure gönderebilir misiniz, teşekkür ederim" dedi. Başkan Yavaş, "Sevgili kızım Büşra, senin nezdinde Şehir Hastanesi'nde çalışan tüm sağlık personelimiz için aşurelerimiz yola çıkıyor. Afiyetle yiyin, iyi ki varsınız" ifadeleriyle Büşra hemşireye cevap verirken, hazırlanan aşureler de Ankara Şehir Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarına gönderildi.

TEPKİ TOPLADI

Twitter'da bir kullanıcı, Başkan Yavaş'ın açıklamasını paylaşarak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Büşra hemşirenin iş feshini sonlandırmasını istedi. Kullanıcının bu paylaşımı sosyal medyada tepki toplarken, 'Büşra hemşire' ise hesabını silmek zorunda kaldı.

'BÜŞRA KIZIMIZLA TELEFONDA GÖRÜŞTÜM'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaşanan olaya ilişkin Twitter hesabından açıklamada bulundu. Bakan Koca, "Büşra kızımızla telefonda görüştüm. Sağlık çalışanlarımızın ve tüm kadınların haklarının sonuna kadar yanında olduğumuzu herkes bilsin. Aşure bizim birlik, paylaşma ve dayanışma sembolümüzdür. Bu geleneği yaşatan herkese sonsuz teşekkürler" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 6
  • Meryem ceylan 3 yıl önce Şikayet Et
    Nereli olursa olsun hangi partiden olursa olsun bu tür yapılan saldırıları kınadığı için önce sn bakanıma haber 7 ve yorumculara teşekkürler insanlık ölmemiş böyle durumlarda millet tek yürek eskisi gibi.
    Cevapla
  • komedi 3 yıl önce Şikayet Et
    tehdit eden neden yakalanmıyor suç duyurusunda bulunulmuyor tehdit ve taciz yok mu neden tesbiti için çalışılmıyor sayın iç işleri bakanı konuya neden el atmıyor.
    Cevapla
  • Nihat asan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hasta oluncada bu chp,liden aşure istedi diye hemşire bana bakmasınmı diyecek. Varmı o yurek.. kızın canı çekmiş Bu ne adiliktir helal olsun bakanıma adam adam.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    O edepsiz şeref yoksunun Büşra hemşire ile ilgili söylediklerini hayretle okudum. Tecavüz ile tehdit ettiği yetmediği gibi bir de Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca'ya emir verir gibi bir üslup ile iş feshini sonlandırmasını istemiş. Umarım adalet yerini bulur da söylediklerini yanına kalmaz.
    Cevapla
  • Veli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesin chplidir tehdit eden
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne CHP'lis CHP'ye muhalif birilerinden güç aldığı ortada zaten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!