Arnavutköy'de, maskesini çenesinin altına takan kasiyer, kendisini uyaran müşteriyle tartıştı. Yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı.

Arnavutköy'de yaşanan olayda koronavirüs tedbirleri kapsamında market çalışanlarına getirilen maske zorunluluğuna uymayan çalışan, bir müşteri ile tartıştı. Aldığı ürünleri kasaya getiren bir müşteri, maskesini çenesinin altına takan kasiyeri görünce uyarmak istedi. Kendisini uyaran vatandaşlara kulak asmayan kasiyer daha sonra kendisini görüntüleyen bir müşteriye "Bas git" diyerek tepki gösterdi. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Rüstem 01.09.2020 12:30
    Hastanelerde uzun süre maske takmak zorunda kalan sağlık çalışanları ne yapacak.Zor oluyor bunalıyorum diye maskesini takmayacak mı.Hem kendi hem de toplum sağlığı için maske takmalıyız.
  • mtdrgn 01.09.2020 11:09
    maske takmayan kasiyerle konuşmayın. müşteri kendi maskesini taksın. arada zaten belirli bir mesafe mevcut. bu durumda da virüs bulaşma ihtimali düşüyor. kapalı ortamda maske ile iş yapmak da sıkıntılı. biraz empati kurmak lazım.
  • lara 01.09.2020 10:40
    millet iyice paranoyak oldu.
  • hüseyin 01.09.2020 10:27
    Market çalışanlarının siperlik takması gerekir. Müşteriler den çok kendi sağlıklarını düşünmeleri lazım.