'Büşra hemşire'ye hakaret ve tehditte bulunan kişi hakkında karar!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medyada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan aşure isteyen Büşra hemşireye karşı hakaret ve tehditte bulunan hesabın yöneticisi olduğu belirlenen Süleyman Kaan Altınok çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'Büşra hemşire'ye hakaret ve tehditte bulunan kişi hakkında karar!
'Büşra hemşire'ye hakaret ve tehditte bulunan kişi hakkında karar!
GİRİŞ 01.09.2020 20:18 GÜNCELLEME 01.09.2020 20:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ankara Şehir Hastanesi'nde görevli Büşra hemşireye sosyal medyadan dile getirdiği "aşure" talebinin ardından tehdit ve hakarette bulunan Süleyman Kaan Altınok serbest kaldı.

EGM'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "@SKaanaltnok1" rumuzlu hesabın yöneticisi olduğu tespit edilen Süleyman Kaan Altınok'un, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığı belirtilerek, zanlı hakkında adli işlem başlatıldığı kaydedildi.

YORUMLAR 8
  • Vicdan mahkemesi 3 yıl önce Şikayet Et
    Biran önce toplum Vicdanı Mahkemesi kurulması lazım. Bu mahkeme medyada öne çıkan toplumu etkileyen adlli olayları hızla ele alıp, toplumun adalete olan bakışını zedelemeyecek adil kararlar alınmalıdır. Bu proje aynı zamanda ülkemizin hukuk ve adalet ilkesini benimsediginin uluslararası reklamı olacaktir.
    Cevapla
  • anadolu ligi 3 yıl önce Şikayet Et
    face i açın yarım saatte çok daha fazla hakaret ve küfür bulabilirsiniz ,hangi birini hapse atacan ,Allah herkese akıl fikir versin ,kimsede din, iman, ahlak kalmamış
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence bırakılması adil değil
    Cevapla
  • Daha lolosu var 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelene adli gidene adli kontrol
    Cevapla
  • Melike ceylan 3 yıl önce Şikayet Et
    Birkaç hafta bari ateydiniz içeride pişman olaydı. Bu adam şimdi hemşire hanıma dediği gibi saldırırsa sorumlusu kim olacak?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...