Bomba açıklama! S-400'ler rampaları kaldırdı

Başta Yunanistan, Fransa ve Almanya olmak üzere Avrupa ülkeleri, Türkiye'nin haklarını gasp etmeye çalışmaya ve bu yönde tehditlerde bulunmaya devam ediyor. Fransa'nın Yunanistan'a Rafale savaş uçaklarını vermek için anlaştığı belirtilirken Türkiye'de ise müthiş bir gelişme yaşandı.

Bomba açıklama! S-400'ler rampaları kaldırdı
Bomba açıklama! S-400'ler rampaları kaldırdı
GİRİŞ 03.09.2020 00:30 GÜNCELLEME 03.09.2020 00:30
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Rusya Araştırma Enstitüsü (RUSEN) Başkanı Prof. Dr. Salih Yılmaz, Rus yapımı S-400 hava savunma sistemleri için bomba bir açıklamada bulundu. 

 

 

RUSEN Başkanı Yılmaz, S-400 hava savunma sistemlerinin tüm parçalarının Türkiye'ye aktarıldığını ve Türk askerlerinin eğitimlerinin tamamladığını açıkladı. Yılmaz, S-400 sisteminin inisiyatifinin artık tamamen Türkiye'de olduğunu belirtti. 

İşte Salih Yılmaz'ın o açıklaması: 

 

 

YORUMLAR 101
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    NATO YETKİLİLERİ ?? ; Yunanistan Rusyada S-300 alirken, Anadoluya yakın SILAHSIZ STATÜDE OLMASI GEREKEN adalara yine Rusya'dan aldigi SA-8 ve SA-15 füze sistemlerini doldururken NATO’daki ve PENTAGON'daki omzu kalabalık generaller başta ve NATO yetkilililerinin GÖZÜ NEREYE BAKIYORDU..?? NATO içinde SLOVAKYA, BULGARİSTAN VE YUNANİSTAN gibi ülkelerde de hava Rus hava savunma sistemleri varken " DELİNİN PİPİSİNİ TUTUP DOLAŞMASI " gibi sadece “Türkiye S-400 almasın” nakaratını anlayabilen var mı??? Nedir bunların Türkiye ile dertleri?? Çuvalı çıkardık başımızzdannnnnn bilginiz olsun....
    Cevapla
  • newseahorse 3 yıl önce Şikayet Et
    sorun S-300 degil sorun S-400 olması (hayalet uçak gibi elektronik ağırlıklı uçan sistemleri yakalayabilmesi ) F-35 uçakları da buna dahil , Şuan S400 ü Çin ve Türkiye dışında başka bir ülke satın almamış ,
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca uyutulmuşuk batinin şımarık çocuğunu görelim bakalım Osmanlı uyandı Reise çok Teşekkür ediyorum
    Cevapla
  • salih 3 yıl önce Şikayet Et
    nedense ben rus sistemlerine asla güvenmiyorum. Herhangi bir savaş durumunda çok işe yarayacağını da düşünmüyorum. Ruslar güven veren insanlar değiller sürekli sözünden dönen dönek insanlardır.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    bir öneriniz varmı.
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener in sözleri aklıma geliyor. Reis hakkında (Ankarada kendini korumak için alıyor s400leri ) diyordu. Ne kadar sığ düşünceli bir muhalefet olduğu ortaya çıktı.
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 3 yıl önce Şikayet Et
    Meral pkk sevici Nasıl milliyetçi olur
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    gerçi chp nin hoşuna gitmez ama inş. bikaç fransiz rafael e kilitlenir...buralar sahipsiz cirit sahasi değil, karada da havada da Türkiye Cumhuriyetini iliklerinize kadar hissedeceksiniz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira