Tarihi Kapalıçarşı’da bir giyim dükkanına giren yılan çalışana saldırdı. Çarşıda paniğe yol açan o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün öğlen saatlerinde Kapalıçarşı’daki bir giyim dükkanında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dükkan çalışanı Muhammet Ali İhsan, üst kata ürün çıkardığı sırada yukarıdan aşağı sarkan yılanı fark etti. Yılan dükkan çalışanına saldırırken güvenlik kamerasının kablosuna dolandı. Dükkan çalışanı saldırıdan dolayı büyük korku yaşarken herhangi bir yara almadan kurtuldu.

Dükkan sahibi ve çalışanlar durumu itfaiye ve belediye ekiplerine bildirdi. Dükkan içerisinde yapılan aramalarda tezgahın arkasına doğru kaçan yılan bulunamadı. Tarihi çarşıda esnaf işlerine devam ederek yılan paniği sürüyor.

Olay anı kamerada

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde dükkan çalışanı merdivenden yukarı doğru çıkarken yılanın saldırısına uğruyor. Yılan kabloya dolanırken çalışan kendini kurtarıyor.

“2 metrelik yılan bana saldırmaya başladı”

Yılanın kendisine saldırdığı anı anlatan Kapalıçarşı esnafı Muhammet Ali İhsan, “Mal geldi. Yukarı çıkarmaya çalıştım. Merdiveni açtım sol elimde mal vardı. Malı koymak için yukarı çıktım. Elimde bir şey hissettim. Ani bir şekilde elimi silkeledim. Kabloya yılan dolandı. 2 metrelik yılan bana saldırmaya başladı. Ben de çekildim. Yılan aşağıya düştü. Tezgah arkasına bir yere gitti” diye konuştu.

“Tezgahın arkasında olabilir”

İtfaiye ve belediye ekiplerine haber verdiklerini söyleyen İhsan, “Tezgahları çektik. Bulamadılar. Biz de akşam malların hepsini indirdik. Bulamadık. Bir yere kaçtı. Tezgahın arkasında olabilir. Başka gidecek bir yeri yok. İçeri girince sağa sola bakıyoruz. Acil bir şey olmadıkça içeri giremiyoruz” dedi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • yusuf 03.09.2020 21:36
    hangi tarihi çarşı
  • misafir 03.09.2020 21:30
    bir kaba süt koyun veya yanan bir sigara koyup bir köşeye koyup bekleyin kesin süt veya sigara dumanına gelir ya da zehirli süt koyun
  • zafer gülten 03.09.2020 20:50
    kapalı çarşının hemen yanında -çiçek pazarı- denilen birçok hayvanın satıldığı bir yer var.sanırım bir kişi satarım düşüncesiyle bu hayvan pazarına yılan getirdi ve alan olmayıncada bir kuytuda salıverdi.kalabalık ve gürültüden ürken yılan yada yılanlarda kapalışarşının üstüne bi yolla tırmanıp yerleşti.
  • vatandaş 03.09.2020 20:08
    hemen hemen 10 metre vardı. :)))))
  • Ne garip 03.09.2020 16:45
    Kedi besleyin
Daha fazla yorum görüntüle