Adana'nın Karataş ilçesinde Küçük Karataş Muhtarı Mehmet Akif Işık, mahallede yol yapılmadığı gerekçesiyle büyükşehir belediyesinde görevli greyder operatörünü tabancayla rehin alıp, hizmet istedi. Görüntüler sosyal medyada paylaşılınca kullanıcıların tepkisini çekti. Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabirinin ulaştığı Muhtar Işık, videoyu şaka amaçlı çektiklerini öne sürdü. 

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Muhtar Mehmet Akif Işık'ın, greyder operatörü olduğu iddia edilen kişiye tabanca dayadığı görüldü. Gülüşmelerin de yer aldığı görüntülerde Işık, "Zeydan Başkan göreve geldiğinde 25 yıllık yolumuzu yapacak diye sevinmiştik. Şimdi yapmıyor. Milletin hakkını veriyor, diye sevinmiştik. 5 eve yol gidiyor. Başkanımı, Zeydan babayı istiyorum" ifadelerini kullandı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılan görüntüler, tepkilere neden oldu. DHA muhabirinin ulaştığı muhtar Işık, videoyu şaka amaçlı çektiklerini, tabancanın ise kurusıkı olduğunu savundu.

Öte yandan, olayla ilgili jandarma veya polise bir başvurunun bulunmadığı öğrenildi.

Yorumlar 30 Yorum Var
  • Alper 07.09.2020 00:49
    Durumu tasvip etmek mümkün değil, lakin koltuktaki etkili yetkililer kulakları sağır, gözleri kör, anlamak için de beyinlerini zahmete sokmuyorlar.
  • Malazgirt.....71 06.09.2020 23:42
    İş ciddiye bindi mi bahane hazır ; şaka yatım.....
  • Mcelik 06.09.2020 23:37
    Şakaylada olsa müminin mümine silah çekmesi islamda haramdır.
  • Adanalı 06.09.2020 23:34
    10 aydır belediye yi arıyorum asfalt için her seferinde not aldık diyorlar gelen giden yok Yollarimiz köstebek yuvası gibi delik deşik Zaten Seyhan belediye başkanı için kayıp ilanı verecem Zeydan da ancak reklam yaptırıp sağa sola assin başka bir işe yaramiyor bunlar Adam Seyhan belediye başkanı iken karataş ilçesine asfalt yaptiriyordu kendi yandaşları diye Allah yanına bırakmaz bunların böyle milletin hakkını yesinler bakalım nereye kadar
  • Mrt 06.09.2020 22:45
    Muhtar seçilmek için herhangi bir okul mezuniyeti aranmıyor, okur yazar olmak yeterli, okur yazar ol muhtar ol, bazı meslekler hariç istersen proföbör ol taşıma ruhsatlı tabanca alamazsın, ama muhtarsan alırsın, aldıktan sonrada böyle olur, kovboy kesilirler başımıza
Daha fazla yorum görüntüle