Adana’da yüzü maskeli silahlı 2 şahsın girdikleri kuyumcudaki soygun anı güvenlik kameralarına yansıdı. Şüphelilerin 29 saniyede soygunu gerçekleştirdiği görüldü.

Olay, akşam saatlerinde Gülbahçesi Mahallesi’nde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Yüzü maskeli 2 kişinin soygunu gerçekleştirdiği saniyeler güvenlik kamerasına yansıdı. Kuyumcuya giren bir kişi, girer girmez bir kişinin yakasından tutarken diğer kişide işyeri sahibi Yaşar Çetinkaya’ya (68) tabancı doğrultu.

Şüphelilerden birisi silahın kabzası ile yüzüklerin bulunduğu tezgahın camını kırdı. Daha sonra camı kıran şüpheli 3 tane yüzük çaldı. Şüpheliler olayı gerçekleştirdikten sonra hızla olay yerinden kaçması anbean güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Polis olayı gerçekleştiren şüphelileri yakalama çalışmalarında devam ediyor.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • fatih 08.09.2020 13:04
    idam şart...
  • abdullah 23 08.09.2020 10:21
    cumhuriyet kurulduğundan beri hırsızlığa bir çözüm bulunamadı , neden bu hırsızlara ve malı çalınan vatandaşlara zulüm edilir anlamış değilim.açın arşivleri osmanlı döneminde günde kaç tane hırsızlık oluyordu bir bakın çözüm basit ama yapılamıyor acaba neden hırsızların elini lütfen kesiniz.hırsızlara acımayın altın dişi çalınan yaşlı kadına acıyın.bütün birikimleri çalınan hamala acıyın.bu tarafta lüks evlerde viskon yataklarda uyuyor olabilirsiniz ama ahiretiniz o kadar rahat olmayacak adaleti tesis edemezseniz.kurt kuzu edebiyatı ile olmaz bu işler.
  • Yasin 08.09.2020 06:49
    Milet ne yapsın para yok
  • Selim 08.09.2020 06:25
    Ah gözüne yandığım islami yönetim,şeriat.