Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bugünkü olağan toplantısına corona virüsü tartışması damga vurdu. CHP Mamak Belediye Meclis Üyesi Haydar Demir, mecliste korona virüsü vakalarında artış yaşanmasına karşı yapılacakların yeteri kadar gündeme gelmemesini eleştirdi. "Ankara yanıyor, Covid almış başını gidiyor" ifadelerini kullanan Demir'in konuşmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise "Covid'den dolayı bu toplantının bile yapılmaması lazım" dedi. "Belediye koronadan kırılıyor onu söyleyeyim" diyen Yavaş, "Daha bugün beni karşılayan koruma bir saat sonra korona çıktı. Mümkün olduğu kadar çabuk bitirelim meclisi" ifadelerini kullandı.

Oturumda bir konuşma yapan CHP Mamak Belediye Meclis Üyesi Haydar Demir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın vaka sayılarının tavan yaptığını açıkladığı Ankara için meclis gündeminde koronaya yeteri kadar yer verilmemesini eleştirdi.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Bircihan 09.09.2020 19:52
    Kendine gelince kaçın kaçın yavaş yavaş değil hızlı kaçın vatandaşa gelince otobüs yok garajda çürüttün otobüsleri
  • Numan 09.09.2020 17:01
    Yok yok ya elinizden gelse covid19 da akp getirdi dersiniz
  • akademisyen 09.09.2020 16:27
    imamın oğluyla bu ,sırf muhalefet damarları tuttuğu için tedbirleri her fırsatta deldiler,uş,laşımı ona göre dizayn ettiler,zabıta ,kolluk kuvvetlerini çekiler,sanki o rakamların yükseleceği ülke başka bir ülke,kendilerini ne kadar iplerinin sahipleirnin yaşadığı yerde zannetilerse,bindikleri dalı kestiler,aynı gemide olma bilincine hiç sahip olmadılar ki,salgında birlik olsunlar,gözü kapalı inadım inat muhalefet bi tek türkiyede olur.gerçi şaşırmamak lazım.esadı ve hafteri ve malum örgütü tutanlardan ne beklenecekti
  • Misafir 08.09.2020 16:45
    Maskenizi takın,mesafenizi koruyun.Yatmaya mı geldiniz hep bahane,hep bahane!
  • Guiadoglu 08.09.2020 16:44
    Ankarali beni seç birkere de beni deneyin. Size ne isterseniz vereceğim yeterki beni seçin. Ciddiyim bunlardan daha iyi yonetirim. Bi şans da bana verin. Hem ankarayi hem İstanbul'u yönetirim beni seçin mutlu olun. Kendim için hicbirsey yapmayacağım ne varsa size dağıtcam.
Daha fazla yorum görüntüle