Esenyurt’ta korsan taşımacılık iddiasıyla durdurulan bir ticari minibüsün sürücüsü polisi defalarca kez ölümle tehdit edip “en son birinizi öldüreceğim ben” diyerek üstüne yürüdü. Sürücü gözaltına alınarak karakola götürülürken yaşananlar bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt’ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre korsan taşımacılık yaptığı söylenilen M.Y.(30) isimli adama ait ticari minibüs polis tarafından durdurulmak istendi. Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan sürücü bir süre sonra durdu. Sürücü M.Y. korsan taşımacılık yaptığı araçtan tekstil atölyesi çalışanlarını indirdikten sonra polise tehdit ve hakaretler savurmaya başladı.

“En son birinizi öldüreceğim ben”

Yaşanan olaylar bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde M.Y.’nin “Benim 2 aracımı takip ediyorsunuz”, “en son birinizi öldüreceğim ben” diyerek trafik polisinin üstüne yürümesi görülüyor.
Polislerin takviye istemesi ile M.Y. gözaltına alınarak karakola götürüldü. Polisi defalarca ölümle tehdit eden M.Y.’nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken korsan taşımacılık nedeniyle de ceza yazıldı.

Yorumlar 40 Yorum Var
  • Faruk 08.09.2020 19:58
    noluyor kardesim...ne demek öldürürüm...polisimize hic imkan verilmiyor...insanlara nazik davranma istegi tamam iyi güzel ama bu sekilda olmaz olsun olamaz...polisin üstüne yürüdügü an kursunu yemesi lazimdi...yaziklar olsun polisimiz ne hallere düsürülmüs...yazik...
  • ☪ Kürdüm ☪ 08.09.2020 19:55
    Hain ahlaksiz terbiyesiz hümanizim şarlatanı mahlukat => "M.Y.(30) isimli zibidi" nin açik Provokasyonlarina alet olmayarak, olay yerini ve çevresindeki çocuklu insanlarin güvenligi esastir kuralini dikkate almis, diger Polis meslektaslarinin olay yerine intikal etmesini saglamak amaciyla zaman kazanmistir, olayi gerçekten çok zekice idare etmis. genç olmasina ragmen üstün beceri ve tecrübesini göstermistir.. dolaysiyla, saygi deger Polis kardesime sabrindan dolayi kutluyor tebrik ediyor, sevgi ve Selâmlarimi sunuyorum !!! _____ ☪ ne Mutlu Türk'üm diyene ☪ _____
  • kızıl yıldız 08.09.2020 19:55
    polislerimizin üzerine giderek resmen terör estirip tehdit ediyor ya böyle bir şey vsr mı !!!!!
  • Altan 08.09.2020 19:32
    uzerine geldiginde polis direk vurmaliydi. Polis biraz aciz kalmis.
  • adem baba 08.09.2020 19:27
    amarikada olsa simdiye giderdi tahtali koye
Daha fazla yorum görüntüle