Diyanet'ten Altaylı'ya tepki: İftiradan ibaret!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Fatih Altaylı’nın “Yabancı derken!” başlıklı yazısında dile getirip Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a atfederek yorumladığı, “Yabancı paralar, yabancı dinler gibidir. Uzak durun” sözünün Başkan Erbaş’a ait olmadığını açıkladı.

Diyanet'ten Altaylı'ya tepki: İftiradan ibaret!
Diyanet'ten Altaylı'ya tepki: İftiradan ibaret!
GİRİŞ 09.09.2020 09:32 GÜNCELLEME 09.09.2020 09:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Bugün Habertürk internet sitesinde Fatih Altaylı tarafından kaleme alınan 'Yabancı derken!' başlıklı yazıda yer verilen 'Yabancı paralar, yabancı dinler gibidir. Uzak durun' sözü, Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’a ait değildir.

 

"ARAŞTIRMADAN KÖŞESİNE TAŞIDI"

Altaylı, Başkanımızı ve Diyanet İşleri Başkanlığımızı hedef alan ve mütemadiyen yalan ve yanıltıcı paylaşımlar yapan bir sosyal medya hesabından yayınlanan ve tamamen iftiradan ibaret bir içeriği araştırmadan köşesine taşıyarak bir yazı kaleme almıştır.

HUKUKİ YOLLARA BAŞVURULACAK

Ülkemizdeki önemli gazete yazarlarından biri olan Altaylı, maalesef bu yazısıyla bir iftiranın yayılmasına ve yakışıksız yorumların yapılmasına sebep olmuştur. Konuyla ilgili olarak hukuki yollara başvurulacaktır” denildi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Sami 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip adamlar Müslümanların kendini geliştirdiğini, ne kadar ilerlediğini göremeyecek, basiretsiz ve ön yargılı dünyalarına kapanmış durumdalar.
    Cevapla
  • Garip 3 yıl önce Şikayet Et
    şaşırdık mı? hayır. malum altaylı. bu tür gazetecilerin de devri bir gün bitecek. 90 ların tetikçileri...
    Cevapla
  • Orhan Hak 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Altaylı, CHP Erol Mütercim neden İslam düşmanlığı yapıyor? Türk İslam düşmanlarının en kısa zamanda nefeslerinin tükenmesi temennisiyle
    Cevapla
  • datçalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kişide şeref, onur, haysiyet yuktur iftira atmak onun için sorun teşkil etmemektedir.
    Cevapla
  • şükür 3 yıl önce Şikayet Et
    En iyi yaptığı şey altaylının özür dileme özür dilesin muhalif gazeteci olacam deren iftiracı oldu malum gazete tv lerin kimlerden para alıp ne tür haberler yaptıklarıda biliniyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı