AÖF kayıt yenileme ne zaman? Anadolu Üniversitesi AÖF 2020 kayıt takvimi belli oldu!

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Anadolu Üniversitesi AÖF’te eğitimlerini sürdürmek isteyen ara sınıf öğrencileri AÖF kayıt tarihlerini merak ediyor. Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemi anadolu.edu.tr adresi üzerinden gerçekleşecek. Anadolu Üniversitesi 2020-2021 eğitim yılı kayıt takvimini duyurdu. İşte AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? sorusunun yanıtı...

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Anadolu Üniversitesi AÖF 2020 kayıt takvimi belli oldu!
AÖF kayıt yenileme ne zaman? Anadolu Üniversitesi AÖF 2020 kayıt takvimi belli oldu!
GİRİŞ 14.09.2020 14:24 GÜNCELLEME 14.09.2020 14:24

AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? Her yıl binlerce önlisans ve lisans mezunu veren Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerine ilgi giderek büyüyor. Ara sınıflarda eğitimlerine devam eden öğrenciler AÖF kayıt yenileme tarihlerini merak ediyor. 2020-2021 eğitim yılında kayıtlarını tekrar yenilemek isteyen adaylar öncelikle aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden ders seçimi işlemini tamamlaması gerekiyor. Ders seçimi yapılmadan banka ödeme bilgileri oluşmuyor. Peki AÖF kayıt yenileme tarihi ne zaman? İşte Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2020 kayıt takvimi…

 

 

AÖF KAYIT YENİLEME  NE ZAMAN YAPILACAK?

Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri bu yıl 5 Ekim tarihinde başlayacak ve 15 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek. Mazeretli kayıtlar ise 16 Ekim Cuma günü yapılacak.

 

 

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Kayıt yenileme işlemi, Ders Seçimi (Ekle-Sil) ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir.

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir.

Bahar Döneminde kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir.

Ders seçimi (ekle-sil) işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacaktır.

2020-2021 AÖF KAYIT BAŞVURU TAKVİMİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki