İstanbul'da akılalmaz olay: 2 aylık bebeği çöpe bıraktılar

Fatih'te çöp konteynerin yanına poşet içine konulmuş 2 aylık bebek bulundu. Bebeğin ağladığını duyan bir vatandaş durumu polis ekiplerine bildirdi. Hastaneye kaldırılan bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İstanbul'da akılalmaz olay: 2 aylık bebeği çöpe bıraktılar
İstanbul'da akılalmaz olay: 2 aylık bebeği çöpe bıraktılar
GİRİŞ 10.09.2020 16:57 GÜNCELLEME 10.09.2020 16:57
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olay saat 11.00 sıralarında Demirtaş mahallesi, Hayriye Hanım Sokak'ta meydana geldi. Çöp konteynerlerinin yanından bebek ağlaması duyan bir kişi buraya gitti.  Poşet içerisindeki bebeği gören kişi durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bebeğe yaptıkları ilk müdahalenin ardından 2 aylık olduğu belirlenen bebeği ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olay yerine şerit çekerek inceleme yaptı. Çevredeki kameraları inceleyen ekipler bebeğin çöp konteynerin yanına nasıl bırakıldığını öğrenmek için çalışma başlattı. Polis ekiplerinin olay ile ilgili soruşturması sürüyor.

 

 

"ÇÖPÜN YANINA BIRAKILMIŞ"

 

 

Görgü tanığı Murat Karakaş, " Otoparkçı arabayı bırakırken çocuk sesi duyuyor. Bir bakıyor çocuk var. Ondan sonra polisi arıyor. Sağlık ekiplerine haber veriyor. Ekipler gelip alıyor. Çöpün yanına bırakılmış. Durumu iyi. Kim bıraktıysa eşyalarını da bırakmış gitmiş. 2 aylık herhalde tam yaşını bilmiyoruz. Sağlık durumu iyi, maması bile duruyordu yanında" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • samimiyet 3 yıl önce Şikayet Et
    ben 12 yıllık evliyim çocuk için herşeyimizi verdik veririz de ancak olmadı allah ıslah eylesin bu insanları herkes bi şekilde imtihandan geçecek çok üzülüyorum bu tip insanları nasıl bi vicdana bürünüyor anlamış degilim gerçekten memleketimiz bozuluyor eyvaahhh
    Cevapla
  • Pöh45 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş..Allah sizede hayırlı evlatlar nasip etsin. Düzenli olarak yengeyle ikinize hacamat yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Bu şekilde bebek sahibi olanları duydum. Şifa Allah'tan.
    Cevapla
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık hiiiç şaşırmıyorum Allah cc sonumuzu hayr etsin inşaAllah amiiiin aminn amiiiin
    Cevapla
  • yavuz örnek 3 yıl önce Şikayet Et
    Annesi olanları uzaktan elbette seyrediyordu
    Cevapla
  • Karamuk calisi 3 yıl önce Şikayet Et
    laiklik çorbası ve demoookraaasi salatası yiye yiye bu hale geldi millet
    Cevapla
  • Muhammed Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ey bu bebeği bırakıp giden VİCDANSIZLAR. Bırakacaksanız bari CAMİ avlusuna bırakın, neden ÇÖP KUTUSUNUN YANINA BIRAKIYORSUNUZ, NEDEN ÇÖP MÜ BU. Muhtemelen gayri meşru ilişki neticesinde olan bir bebek. BEBEĞİN SUÇU NE?. TOPLUM BOZULDU, AHLAK ÇÖKTÜ, FUHUŞ VE ZİNA ARTTI, İŞİMİZ ÇOK ZOR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?