Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi Twitter hesabından bir video paylaşımında bulundu. Başkan Erdoğan videodaki açıklamasında, "Hazırladığınız bir Kurt sofrası var. O kurt sofrasında bizleri yemek istiyorsunuz. Ama kusura bakmayız biz size büyük geliriz. Bizi yiyemezsiniz." ifadelerinide bulunuyor.

FAHRETTİN ALTUN PAYLAŞTI

Erdoğan'ın paylaşımını kendi hesabından paylaşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ''O günden bugüne, sayın Cumhurbaşkanımız milletinden aldığı güçle birçok hain tuzağı tuzak kuranların başına geçirdi. Allah’ın yardımı, milletimizin desteğiyle Cumhurbaşkanımız ülkemize, güçlü ve büyük Türkiye’ye liderlik etmeye devam edecektir.'' açıklamasında bulundu.

Yorumlar 37 Yorum Var
  • Leyla 12.09.2020 13:47
    Recep Tayyip ERDOĞAN, turap olup dustum toza, incinme gonul incinme, tahammul eyle her soze, incinme gonul incinme, kotu soz sahibinindir. ALLAHA EMANET EDERIM.
  • Leyla 12.09.2020 09:39
    RECEP TAYYİP ERDOĞAN, asil adam.
  • Gül 11.09.2020 15:26
    Hedef büyük artık REİS tepinmelerinden belli. RABBİM uzun ömürler versin
  • Murat 11.09.2020 15:18
    Seni yalnız zannedenler dönüp arkasına baksın ama sen dönüpte arkana bakma büyük komutan senin arkanda durup.ölene dek sıra bekleyenler var Rabbim bu zor günlerde yar ve yardımcınız olsun İNŞALLAH . her şey bir emrine bakar REİS RTE. Sana uzanan diller kopsun Amin...
  • kosovalı 11.09.2020 15:12
    allah yardımcımız olsun sayın çumhurbaşkanım dik dur alimallah arkandayız var olsun türkiye cumhuriyeti doğu türkistandan kosova ve bosnaya kadar..
Daha fazla yorum görüntüle