Mahir Ünal Başkent Kulusi'nde gündemi değerlendirecek

Siyaset dünyasının önemli gelişmeler ve Ankara kulislerinde yaşananlar, yeni yayın döneminde Başkent Kulisi’nde değerlendiriliyor. Mehmet Acet yeni yayın döneminin ilk programında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ı ağırlayacak.

Mahir Ünal Başkent Kulusi'nde gündemi değerlendirecek
Mahir Ünal Başkent Kulusi'nde gündemi değerlendirecek
GİRİŞ 11.09.2020 15:57 GÜNCELLEME 11.09.2020 15:59

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi yeni yayın döneminde siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. Başkent Kulisi’nin bu haftaki konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal olacak.

 

Programda ‘Doğu Akdeniz krizi nereye gidiyor? Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Türkiye ile ne derdi var? Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Kurtlar sofrasında bizi yemek istiyorsunuz ama biz büyük geliriz.’ sözlerini paylaşarak kimlere hangi mesajları verdi?  Uluslararası sistem çatırdıyor mu? Dünya nereye gidiyor? Erdoğan’la neden bu kadar çok uğraşıyorlar? AK Parti’nin 2023 cumhurbaşkanlığı seçimleri için yeni ittifak arayışları olacak mı?’ soruları yanıtlanacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 10.45’te Kanal 7 ekranlarında…

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı! Bakan Şimşek'ten çağrı
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...