Fatih'te cami çıkışı silahlı saldırı!

Fatih’te camiden çıkan bir kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından vurularak yaralandı. Yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken, polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Fatih'te cami çıkışı silahlı saldırı!
Fatih'te cami çıkışı silahlı saldırı!
GİRİŞ 12.09.2020 19:11 GÜNCELLEME 12.09.2020 19:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, saat 17.00 sıralarında Fatih Vatan Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, ibadetini yaptıktan sonra camiden ayrılan yabancı uyruklu bir şahıs aracına doğru yöneldiği sırada, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Aracına binen şahıs bacağından vurularak yaralanırken, saldırgan ara sokaklara girerek izini kaybettirdi. Olayın hemen ardından yaralı şahsı kendi aracıyla arkadaşları Samatya’da bulunan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak, saldırıyı gerçekleştiren saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

“Bu bölgede 2-3 ay içinde 6-7 defa silahlı çatışma çıktı”

Yaşanan olayı anlatan bir kişi, “Az önce camiden çıktı namaz kılıyordu. Arabasına binmek üzereyken birisi karşıdan bu tarafa geçip ona bir el ateş etti karşıya koştu. Vurulanın da arkadaşları peşinden koştu yakalayamadılar. Bunlar para meselesinden kaynaklanıyor. Bu bölgede 2-3 ay içinde 6-7 defa silahlı çatışma çıktı aralarında. Yazık, günah yani buradan geçen bir yayaya isabet etseydi ne olurdu ?” dedi.

 

 

YORUMLAR 2
  • 3. Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Haraca baglamaya calisiyorlar. öldürmek isteseydi bacagina degil kafasindan vururdu
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    37 sene kadar önce Fatih Hoca Üveyz de oturuyordum,evim Fatih camisine yürümeyle 10 dakka kadardı,o zamanlar orası İstanbul un en sakin ve mutena semti idi,bir olay olmuyordu. ama bu yabancı uyruklular gelince demek olaylar başlamış,ne olacak belli bir işleri olmadığından çoğu kanunsuz işlere yönelik,kaçak tütün vesaire.hırsızlık malı alıp satma ve bilhassa telofon bunlarda,olayda bu yzden br alacak davasından çıkmış herhal.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi