Akar ve TSK komuta kademesinden 'sürpriz' ziyaret

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesi, sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek "Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası-2020 Tatbikatı"nın "Seçkin Gözlemci Günü" faaliyetlerini takip etmek üzere KKTC'ye geldi.

GİRİŞ 13.09.2020 18:51 GÜNCELLEME 13.09.2020 20:01
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Antalya'nın Kaş ilçesindeki temaslarını tamamlamasının ardından Lefkoşa'ya geçti.

 

 

Bakan Akar ve komutanlar, KKTC'de gerçekleştirilen "Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası-2020 Tatbikatı"nın "Seçkin Gözlemci Günü" faaliyetlerini takip edecek.

Tatbikat, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı arasında karşılıklı eğitim, iş birliği ve birlikte çalışabilirliği geliştirmek üzere birleşik, müşterek ve fiili olarak icra ediliyor.
 

Akdeniz'de Türkiye fırtınası esiyor!

YORUMLAR 16
  • ☪ Kürdüm ☪ 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye, Cumhurbaskanligi büniyesine entegre sirf denizcilikten sorumlu deneyimli danismanlar lazim, denizlerimizin siniri istihbarat veri tabani politikasi ekosystemi balikcilik kurallar su ürünlerin analizi ve denetimi, yüzgar enerji ulasim güvenlik ..vs, herseyiyle su-alti ve su-üstü hukukumuzu kapsayan bir Denizcilik Bakanligi koordinasyon merkezi olusturulmasi sarttir zaruridir, tek çati altina toplanmali çook acildir !!!!
    Cevapla
  • şereflikoçhisarli 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben şunu anlamıyorum ALLAHkorusun neden bütün komutanlar ayni anda ayni yere gidiyorlar
    Cevapla
  • Metehan 3 yıl önce Şikayet Et
    Eşref Bitlis komutanimizi unutmadık fakat bugün elimizde öyle sistemler varki kimse müdahale edemez merak etmeyin bu düşmanlara en büyük mesajdir Allah ayaklarina taş degdirmesin insallah.
    Cevapla
  • İzmir 8 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunan adalarina seyhat yasağını bizde uyguluyalim buradan kimse gitmesin. Kıbrısa ucak biletlerini cok ucuzlatilsin paramiz iceride kalsin ve giderek kalkindiralim.
    Cevapla
  • ENVER ŞİMŞEK 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sizleri imanla, kuranla ve adaletle başımızdan eksik etmesin inşallah. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim ve kaim eylesin inşallah. Malımızla, canımızla ve evlatlarımızla başta dinimize ve devletimize feda etmeye hazırız inşallah. Saygılarımızla selam ve dua ile. BATMAN
    Cevapla
  • Girdabp 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizi yaradana gurban olurum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor