Yasak doğum günü partisine baskın!

Düzce'de yasak olmasına rağmen doğum günü kutlaması yapılan kafeyi polis bastı. Yaklaşık 20 çocuğun da katıldığı partide çocukların yanında bulunan 6 kişiye polis ekipleri 18 bin 900 TL cezai işlem cezai işlem uygulandı.

Yasak doğum günü partisine baskın!
Yasak doğum günü partisine baskın!
GİRİŞ 13.09.2020 21:10 GÜNCELLEME 13.09.2020 21:32
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Düzce merkeze bağlı Kültür Mahallesi Konak Sokak üzerinde bulunan bir kafede 20 çocuğun katıldığı doğum günü partisi düzenlendi.

Doğum günü partisi sırasında çekilen fotoğrafları gören Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri partinin yapıldığı kafetaryaya gitti. Partinin devam ettiğini gören polis ekipleri çocukların ve yanlarında bulunan 6 kişinin sosyal mesafe kurallarına uymadıkları ve bazılarının da mecbur olmasına rağmen maske takmadıklarını gördü. Sosyal mesafe kurallarına uymayan 6 kişiye toplamda 18 bin 900 TL idari para cezası uygulanırken, kafeterya sahibi hakkında ise tutanak tutuldu ve süreli olarak kapatılması için İl Hıfzıssıhha Kuruluna gönderildi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 13
  • tunahan 3 yıl önce Şikayet Et
    doğum günü kutlamak çokmu önemli bu zor zamanda... çocukları bile büyükler yanlış yönlendiriyor. bunlara para cezası dışında sokak temizliği cezası verilmeliki caydırıcı olsun...bir daha kimse kalkışmaz buna. bizim toplum ıslah olmaz. sonrada sağlık çalışanları çeksin çilesini.
    Cevapla
  • Hessen 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne haldir Allah aşkına? Parti yapmak için aceleniz neydi? Bu kadar mı duyarsız olunur?
    Cevapla
  • davut 3 yıl önce Şikayet Et
    ağır para cezası yazın
    Cevapla
  • ali hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    madem kanun var cezai işlem uygulanmış. diğer cezai işlemlerin de siyasilere uygulanacağı bir türkiyeyi rabbim bize tez zamanda göstersin inş.
    Cevapla
  • Ersan 3 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarını düşünmeyen sorumsuz aileler bunlar okullar açılsın dendimi hemen virüs var diye yaygara yaparlar ama eğlence oldumu 6 7 yaşındaki çocukları hiç virüs aklına gelmez ailelerin avrupada olsa bu çocuklar ailelerin elinden alınıp çocuk esirgeme kurumlarına yerleştirilmişti anında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil