İBB meclis toplantısı Yenikapı'daki Avrasya Gösteri Merkezi'nde yapıldı. Toplantıda, İYİ Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık'ın  Ak Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun konuşmasına sözlü müdahalesi üzerine tartışma başladı. Tartışmanın şiddetinin büyümesinin ardından kavga çıktı. Araya giren diğer meclis üyeleri kavganın büyümesini önlerken, oturumu yöneten İBB Meclisi 1'inci Başkanvekili Zeynel Abidin Okul oturuma 15 dakika ara verdi. 

TEVFİK GÖKSU'DAN İDDİALARA ÇOK SERT TEPKİ!

Oturumda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu İYİ Partili Meclis üyesi Ali Kıdık'ın sosyal medya paylaşımına tepki göstererek, "Dün burada İYİ Partili meclis üyesi metrolarla ilgili hususu söylediğimde ben de ilgili valimizin kararı ile ilgili beyanda bulundum. Bu beyanda bulunmak isterken şöyle bir ifade kullandım. 'İnternetçi' dedim.

Arkadaşım bu ismi çok sevmiş sosyal medya profiline eklemiş. O gün kullandığımda bu ifadeden rencide olabileceğini düşündüm ve rencide etmek için kullanmadığımı ifade ettim. Şimdi Güngören meydanına büfe koyan büfeci arkadaş bir tweet atmış. 'Özür diledi' yazmış. İspatlamazsan alçağın ta kendisisin. Söylediğim bu rencide etmek için kullandığım bir ifade değil, zaten çok sevmişsin profiline eklemişsin. Arkadaş da teşekkür etti. Kalkıp da geldi özür diledi diye bir mesaj yayınlamak sana yakışır" şeklinde konuştu.

Tartışmaların büyümesi üzerine Meclis oturumunu yöneten, Meclis Başkan Vekili Zeynel Abidin Okul oturumu sonlandırdı. Oturumun sonlandırılmasının hemen ardında bazı meclis üyeleri birbirinin üzerine yürüdü. Salonda yumruklaşmaya varan arbedenin yaşandığı görüldü.

ALİ KIDIK ÖZÜR DİLEDİ

Yaşanan tartışmanın ardından İYİ Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık'ın tweetini sildiği ve özür dilediği öğrenildi.

Yorumlar 48 Yorum Var
  • Gara bayram 18.09.2020 09:09
    Ne meclisi hangi meclisi meclis diye birşey kalmamış artık iyi kötü var herkes kılıç kalkanı çekmiş ,,
  • İstanbullu 18.09.2020 06:49
    Biz minibüslere binip evimize gitme derdindeyiz. Ama binemiyoruz saatlerce. Malum YASAK...Beyefendiler kavga ediyor.
  • Reis111 18.09.2020 05:43
    chp ile birlikte İstanbul el den gidiyo yazlıklar olsun
  • Iğdırli Hamza 18.09.2020 00:47
    İpini koparan ülkücü diye ipe gelmiş pkknın kucağında olduklarının ne zaman farkına varacaklar acaba
  • Capla hama 18.09.2020 00:33
    Fitneci
Daha fazla yorum görüntüle