13 yıldır kendini ölü göstermiş! Yüzbinlerce takipçisi olan Youtuber tutuklandı

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 6 ilde dolandırıcılık, resmi evrakta sahtecilik, organ satışı gibi suçlardan 52 yıl hapis cezası bulunduğu için kendini 2007 yılında belgeler üzerinde ölü olarak göstererek aynı isimle yayın yapan ve sosyal medyada 435 bin aboneye sahip Youtuber olan şahsı yakalayıp tutukladı.

13 yıldır kendini ölü göstermiş! Yüzbinlerce takipçisi olan Youtuber tutuklandı
13 yıldır kendini ölü göstermiş! Yüzbinlerce takipçisi olan Youtuber tutuklandı
GİRİŞ 20.09.2020 14:43 GÜNCELLEME 20.09.2020 14:44
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2007 yılında sahte belgelerde kendini ölmüş gibi gösterip. Sosyal medyada 435 bin aboneye sahip şahsı, 6 ilde dolandırıcılık, resmi evrakta sahtecilik, organ satışı gibi suçlardan 52 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası bulunan ve sosyal medyada 435 bin aboneye sahip Youtuber tutuklanıp cezaevine gönderildi. 

 

 

KENDİNİ ÖLÜ GÖSTERİP AYNI İSİMLE YOUTUBE YAYINLARI YAPTI

 

 

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte evraklar ile kendini ölü gösteren, yakınlarına ait kimlikle dolaşan Tayfun Demir'in (38) sosyal medyadaki hesaplarını incelemeye aldı. 2007 yılında ölmesine rağmen aynı isimle sosyal medyadaki hesabından yayın yapan Demir'in yayın yaptığı mekanların detaylı incelenmesi sonrası Menteşe ilçesi kırsal Gazeller Mahallesi'nde yaşadığı ortaya çıktı.

44 AYRI SUÇTAN CEZASI BULUNURKEN 435 BİN ABONE TOPLADI

Kırsal mahallelerde daha çok taş yapılar ve hayvanlar üzerine yaptığı çalışmalar ile dikkat çeken Tayfun Demir'in adresinin belirlenmesinin ardından Asayiş Şube ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi. Üzerinden sahte kimlik çıkan Tayfun Demir, emniyetteki işlemlerinin ardından Muğla Adliyesine sevk edildi. 44 ayrı suçtan aranan ve 2007 yılında sahte belgelerle kendini öldü göstererek nüfustan kaydını sildiren Demir'in YouTube'da 435 bin aboneye sahip olduğu öğrenildi. Hakkında kesinleşmiş 52 yıl 4 ay 15 gün hapis kararı bulunan Demir, cezaevine gönderildi.

YORUMLAR 25
  • Tokat 3 yıl önce Şikayet Et
    Belki kimliğini çalanlar suçları işlemiştir.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok şaşırdım...
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Kısaca burası Türkiye.
    Cevapla
  • memur 3 yıl önce Şikayet Et
    adamın nüfus cüzdanı ile başkası işlemiş o suçları, bir sürü suçtan beraat etmiş, bundan da beraat eder. Muhasebecisi milletin kimlik bilgilerini satmış. videolarının birinde anlatıyor.
    Cevapla
  • engin 3 yıl önce Şikayet Et
    sen de inandın yani?
    Cevapla
  • Bircihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sakalak ölmuşsun gitmişsin daha ne eski adını kullaniyon muslum gürses yazsan bu kadar dikkat çekmezdin :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?