Validen maske ve sosyal mesafeyi unutan milli eğitim müdürüne uyarı

Isparta'da, tarım işçilerinin çocuklarıyla çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz'ın maske takmaması ve sosyal mesafeye uymaması, Vali Ömer Seymenoğlu'nun dikkatinden kaçmadı. Vali Seymenoğlu'nun "Kötü örnek olmuşsunuz" dediği Yılmaz, "Çocukları görünce maskeyi unutmuşuz Sayın Valim" açıklamasında bulundu.

Validen maske ve sosyal mesafeyi unutan milli eğitim müdürüne uyarı
Validen maske ve sosyal mesafeyi unutan milli eğitim müdürüne uyarı
GİRİŞ 21.09.2020 11:59 GÜNCELLEME 21.09.2020 11:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, sosyal medya hesabından, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarıyla çektirdiği fotoğrafı paylaştı. Ancak İl Müdürü Yılmaz ve çocuklarda koronavirüs tedbirleri kapsamında maske bulunmaması ve sosyal mesafeye dikkat etmemeleri, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nun dikkatinden kaçmadı. Vali Seymenoğlu, bu fotoğrafın altına yazdığı yorumda, Yılmaz'a koronavirüs vakalarının arttığı bugünlerde örnek olması gerekirken, maske takmamasının kötü örnek oluşturduğunu söyledi. Vali Seymenoğlu, "Müdür bey, çocukları sevindirmek, onlarla bir arada olmak dünyada yapılabilecek en güzel işlerden bir tanesidir. Ancak Covid-19 salgınının çok hızlıca arttığı bu günlerde örnek olmanız gerekirken maalesef kötü bir örnek olmuşsunuz. Eminim ki özellikle bu günlerde tekrarlamazsınız" dedi.


İl Müdürü Ömer Yılmaz ise Vali Seymenoğlu'nun yorumuna verdiği cevapta, "Çocukları görünce maskeyi unutmuşuz Sayın Valim" dedi. 

YORUMLAR 7
  • said 3 yıl önce Şikayet Et
    bi çuval inciri berbat ettin.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    olmaz bu müdür niye maske takmadığı için ceza almıyor.bir gariban olsa hemen 3200 tl yazılırdı.
    Cevapla
  • M. Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    950 tl
    Cevapla
  • doktor 3 yıl önce Şikayet Et
    Unutmak gibi bir lüksü yok kimsenin.Vatandaşa yazdığınız cezayı müdüre de yazmazsanız kimse yapılan uyarıları dikkate almaz
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    İmam ........ cemaat ..... İnsanlar hata yapabilir. Önemli olan en az hatayı yapmaktır. Aynı hatayı bir çocuğun veya eğitimsiz bir kişinin yapması kabul edilebilir. Ama bir ünvanı veya makamı işgal eden bu tip hata yaparsa bir yaptırımı olmalı. Eğer bir yaptırım olmuyorsa daha büyük bir hata yapılıyordur.
    Cevapla
  • fani 3 yıl önce Şikayet Et
    ve okullar acilsin oyle mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda