Ümitcan Uygun'dan Aleyna Çakır itirafı!

Türkiye'nin konuştuğu Aleyna Çakır olayında son dakika gelişmesi yaşandı. Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çok alkollü olduğunu belirten Uygun, özür diledi.

Ümitcan Uygun'dan Aleyna Çakır itirafı!
Ümitcan Uygun'dan Aleyna Çakır itirafı!
GİRİŞ 21.09.2020 19:19 GÜNCELLEME 21.09.2020 19:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aleyna Çakır, Ümitcan Uygun ve annesi Gülay Uygun olaylarına ilişkin son gelişmeler yakından takip edilirken bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır'ın ölümüne ilişkin itiraflarda bulundu.

ÇOK FAZLA ALKOLLÜ OLDUĞUM İÇİN..

"Aleyna Çakır benim çok sevdiğimdir. İsteyerek, bilerek ona zarar vermem, veremem. Sosyal medyada bazı videolar çıktı. O videoda yaptıklarımdan ötürü son derece hatalıyım. O gün çok fazla alkollü olduğum için sinir krizine girdim ve Aleyna astım hastası olduğu için bir kere vurduğumda bayıldı.

Yaptıklarımdan pişmanım başta Aleyna'nın ailesine başsağlığı diliyorum ve... ağabeyimden özür diliyorum. Ama ben bu konu hariç suçsuzum. Karalamalara karşı diyecek bir şeyim yok. Üzüntümü sessiz yaşıyorum. Benim cezamı da... ağabeyim vermiştir."

ATV habere ulaşan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir genç kız ifadesinde "Düğününde otururken Ümitcan ile birlikte 6 kız geldi. 19-20 yaşları arasında. Ümitcan'ın annesine seslendiler.

Yurtta çalışıyorum bunları ben büyütüyorum. Beni seviyorlar dedi. Kızlarla sohbet ederken biz 18 yaşını doldurduk, bize ev açtı. Şu an Ümitcan ile birlikteyiz bizi çalıştırıyor dedi. Annesi de söyledi..." dedi.

YORUMLAR 1
  • martli 3 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar kolay insan oldurebilyorlar . yazik ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt