Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir berberde çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden bir kişinin yakınları, acil servisi basarak sağlık çalışanlarına saldırmak istedi. Sağlık çalışanları ise kendilerini sedye ile korumaya çalışırken o anlar kameralar yansıdı.

Olay, Keçiören ilçesinde bir berberde meydana geldi. Tartıştığı E.K. tarafından silahla vurularak ağır yaralanan A.Ö., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ağır yaralı olarak acil servise alınan A.Ö., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, durumu öğrenen yakınları ise hastaneye gelerek sağlık çalışanlarına zor anlar yaşattı. Bir sağlık çalışanı tarafından çekilen görüntülerde, meslektaşlarının A.Ö.’nün yakınları tarafından saldırıya uğramamak için kendilerini bir bölüme kapatarak sedye ile korumaya çalıştığı görüldü.

Yorumlar 69 Yorum Var
  • Emrullah 22.09.2020 11:45
    Sağlık çalışaları 4bli olarak kadro istiyoruz kadroooo kadrooooooooo
  • Bozkurt 22.09.2020 11:42
    Dini inanç olmayınca hastanede saldırırlar camiyede kiliseyede herkes inandığı dinin gereklerini iyi öğrense bunlar olmaz.as as nereye kadar adam asacan.Hastanede ilk onların yakınları ölmüyor.acininda sevincinde bir sınırı var sınır asilinca vandallik olur.yaptiklari cenazeye saygısızlık .Allah acılarını hafifletin mevtanin mekanı cennet olsun.Doktora hemşireye saldırmayı birakinda bir Fatiha okuyun.
  • kadir 22.09.2020 11:23
    Bu tür adamlara 1-2 yıl hapis cezası verin ve bunu kamuoyuna duyurun bakın bir daha oluyor mu
  • vatandaş 22.09.2020 10:27
    Devlet idamı geri getirmediği sürece bunlar olacak
  • ismayil 22.09.2020 10:26
    ölen kişinin yakınları psikojik olarak ölümü kabullenmesi sonucu trasnsa geçerler ne kanun tanırlar ne doktor...vadesi geldiğinde her ölümlü ölecektir.zamanla şiddete başvuranlar ölümü kabullendiklerinde hatanın hastahanede olmadığını anlayıp pişman olacaklardır.ve hastahane personeli ve vatandaşlardan helallik istemeleri gerekir.saglık bakanımız ve iç işleri bakanımız hastahaneye gitmelerine ölen şahsın ailelerine başşağlığı dilenmesine..tetbirlerin daha iyi yapılmasına...
Daha fazla yorum görüntüle