Ankara'da sağlık çalışanlarına saldırıda 2 kişi tutuklandı

Son Dakika haberi; Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına yönelik şiddete ilişkin soruşturmada gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı.

GİRİŞ 23.09.2020 20:19 GÜNCELLEME 23.09.2020 21:17
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında, hastanenin yoğun bakım kapısını zorlayan kişilerin kimlikleri tespit edildi.

Kamera kayıtlarında olaylara karıştıkları tespit edilen 5 şüpheli, Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Emniyette işlemleri süren zanlıların, adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sağlık çalışanlarına yönelik eylemleri içeren görüntüleri ihbar kabul ederek şüpheliler hakkında, "kamu malına zarar verme", "görevini yaptırmamak için direnme", "tehdit" ve "hakaret" suçlarından soruşturma başlatmıştı.

5 ŞÜPHELİDEN 2'Sİ TUTUKLANDI

Hakimlik, şüphelilerden M.D.Ö ile S.K'yi, "kamu malına zarar verme" ve "görevini yaptırmamak için direnme" suçlarından tutuklarken, Y.Ö, M.S.Ö ve B.O'yu da adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

YORUMLAR 73
  • Servet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanların kim olduğuna bakın içerde ölen kişi kim kimlerin canını yaktı vuran kim canı yanananmi yoksa can yakanmi Allah'ın verdiği canı kimse alamaz su testisi su yolunda kırılır hiç kimse devletten büyük değildir bunlar kendilerini devletten büyük görüyor lar hastane basıyorlar üç beş kişi deyiller kameralar da daha fazla bunları tutuklayıp en az beş sene ceza vereceksiniz ceza evine atmayacaksin kanal sokak madende çalıştırın bakın suç oranı nasıl düşer hırsızı arsız i atın sokaklar nasıl temizlenir bir doktor bir hemşire kaç senede yetişi yor
    Cevapla
  • yurttaş 3 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle sorun bizim sadece adı milli olan fakat milli olmayan karışık egitim sistemimizde.okuyanıda okumayınıda sorunlu.Daha dogrusu sorunlu insan tektük degil.Hastane koridoru kirlenmesin diyen ayakkabısını çıkaran yaşlı teyzemizde var.Buna karşın şehirde hastane kundaklamaya gelen şehirli zorbalar vandallarda var..Bu olayın seni beni yok.Hiçbir mazareti yok..Bu vandallıktır zorbalıktır.Sorunlar varsa konuşulur dile getirilir.o ayrı mesele bu olay apayrı mesele.
    Cevapla
  • karadenız 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanunlar kesin ve uygulanır olmalı,sağlıkçılar çok biçare bırakılıyor hep söz de alkış ve haklarını vermeyiz deniyor.kanunlar ile korunur ve maaşlarına daimi iyileştirme yapılmalı.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeni nesil sağlıkçıları beğenmiyorum. Bir hemşirle tartıştım. 3 hafta sonra 14 kg kızıma yüksek dozda (2 ml) novaljin iğne yaptı. Eve gittikten sonra gece anladık, 2 gün titredi vücudu buz kesti. Allahtan birşey olmadı. O zaman Allaha sığındım, Bu durumlarda kimi kime şikayet edeceksin. Delil ve ispat nasıl olacak, adam Ben doktorun söylediği kadar vurdum der, işin içinden sıyrılır...
    Cevapla
  • ede 3 yıl önce Şikayet Et
    İşyerinde bir arkadaşın 7 yaşındaki çocuğu yapılan ateş düşürücü iğneden dolayı ateşi çok düşmüş ve hayatını kaybetmişti. Ucuz atlatmışsınız. Çok geçmiş olsun.
    Cevapla
  • yurttaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Hatalısın arkadaşım.saglık bakanlıgına şikayet edeceksin.şimdi kasıtlı yanlış yapañ kim olursa geregi yapılıyor.o hemşirede görevden alınırdı..şikayet etmezsen şikayet etmen birşey ifade etmez.
    Cevapla
  • gral 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden hepsini tutuklamıyorsunuz. Yazıklar olsun böyle adalete
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!