Tuzla’da polis ekipleri maske denetimi yaptı. Kimliğini vermek istemeyen bir şahıs polise, “Kimliğimi vermem. Kusura bakmayın. Sen zor kullan, o zaman görüşürüz” demesi dikkat çekti.
Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan maske denetiminde, vatandaşların maske kullanımları kontrol edildi. Caddede maskesiz yürüyen vatandaşlara idari para cezası kesti. Bazı vatandaşlarda ise duruma tepki gösterdi.
Caddede motor üzerinde maskesiz bir şekilde seyir eden bir vatandaş, polislere kimliğini vermemek için direndi. Polisin bütün uyarılarına rağmen maskesini takmayan şahıs kimliğini vermemekte de ısrar etti. Yüzünde maske olmayan ve zorluk çıkartan şahsı polisler gözaltına almak istedi. Gözaltına alındığı sırada telefonundan arama yapan şahıs, “ Bana teşkilatın numarasını gönderin" dikkat çekti. Motor sürücüsüne idari para cezası uygulandı.
" Bu benim sağlığımın sıkıntısı sizi ilgilendirmez"
Bir başka vatandaş ise sigara içtiği için maskesini çenesinde taşıdığını ileri sürerek, “Sağlık olsun yapacak bir şey yok. Maske ile sigarayı nasıl içeceğim. Bu benim sağlığımın sıkıntısı sizi ilgilendirmez” şekline konuşması dikkat çekti.

Yorumlar 58 Yorum Var
  • Selam 28.07.2021 08:24
    Polis açık havada motorun üzerindeki adama maske sorması abartı değilmi polisi bu durumdan enişte teşkilat sözü kurtarmış gibi
  • Ekrem 24.09.2020 23:11
    Yok abi bu ülkede polis ve sağlıkçı olunmaz.
  • Fatih Türkgenç 24.09.2020 11:53
    Bazan Amerikaya imreniyorum. Demekki diyorum polisin yaptıkları doğru
  • Selim 24.09.2020 11:27
    Adam polise kafa tutuyor ulan.Bu milleti bu kadar şımartanlar utansın.Birde teşkilat diyor.Teşkilatın yerin dibine batsın.
  • ReisEmir 23.09.2020 19:07
    Tam komedi delikanlı Kemal Sunalın TosunPaşa filmindeki küçük enişte, eskiden olsa jopu kafaya yedi mi enişteyi dayıyı görürdü. Biz milletin hizmetkarıyız derken vatandaş iyice efendi oldu şımardı, bu kadarı da fazla.
Daha fazla yorum görüntüle