Açık alanlarda sigara içmek yasaklandı!

Giresun Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararla bulaş riskini artırdığı gerekçesiyle açık alanlarda sigara kullanımı yasaklandı.

Açık alanlarda sigara içmek yasaklandı!
Açık alanlarda sigara içmek yasaklandı!
GİRİŞ 25.09.2020 00:55 GÜNCELLEME 25.09.2020 00:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Giresun Valiliği bulaş riskini azaltacak yeni kararlar aldı. Giresun Valiliği, il genelinde cadde, sokak, park ve bunun gibi kamuya açık alanlarda maske kullanımını ihlal ederek bulaş riski oluşturduğundan yürüyüş esnasında sigara içmenin yasaklandığı bildirdi.

KORONAVİRÜSE KARŞI YENİ TEDBİRLER

Giresun'da İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi'nde koronavirüsle ilgili yeni kararlar alındı. Buna göre tüm kamu kurumlarında, mesai başlangıç ve bitişlerinin toplu taşıma ve diğer ulaşım araçlarında yoğunluğa yol açmaması için 08.00-16.30 ve 08.30-17.00 şeklinde düzenlenmesi için gerekli çalışmaların yapılarak hayata geçirilmesine karar verildi.

Öte yandan toplantıda, 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşların, çarşı, pazar yeri, AVM, sosyal mesafenin korunmasında zorluk yaşanan çay ocağı gibi işletmeler ile vatandaşlar tarafından yoğun kullanılan Gazi, Fatih, Alpaslan caddelerine 07.00-10.00 ile 16.00-19.00 saatlerinde girişlerinin kısıtlanması, Gazi, Fatih ve Alpaslan caddelerinde işletmesi bulunan veya burada çalışan 65 yaş üstü vatandaşların muaf tutulması kararlaştırıldı.

YÜRÜYÜŞ ALANINDA SİGARA YASAĞI GETİRİLDİ

Toplantıda ayrıca, Giresun genelinde cadde, sokak, park ve bunun gibi kamuya açık alanlarda maske kullanımını ihlal ederek bulaş riski oluşturduğundan yürüyüş esnasında sigara içmek yasaklandı.

YORUMLAR 5
  • Tokat 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi olmuş. Sigara içiyor diye maskeyi çıkarıyor. Sürekli sigara içiyor. En riskli kişiler
    Cevapla
  • Fahri 3 yıl önce Şikayet Et
    sigara dumanindan dolayi sigaradan daha zararli olan pasif icicilige maruz kaliyoruz bu kul hakkı değilse nedir ??
    Cevapla
  • Bey 3 yıl önce Şikayet Et
    Kul hakkı deyip ,durmadan müslümanlara hitap etmeyin yahu ,türkiyenin yarısı ateist deyist komunist
    Cevapla
  • Bora 3 yıl önce Şikayet Et
    Birakali 4. Gün komple yasaklayinda bayram edek
    Cevapla
  • Müslüman türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde olsun.hemde sürekli.bu zikkimi içip çoluk çocuğun rızkını israf eden kişiler sagliginizinda başkalarının sagligininda musrifliginizinde ve ayrıca boşa giden o parayı çoluk çocuğunuzun hakkını yengenizinse hesabını ahirette vereceksiniz.hiic kendinizi kandirmayin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek