Öğretmen çiftin büyük acısı: Canlı ders sırasında feci ölüm

Konya Çumra’da öğretmenler Mustafa Bayram ve eşi Deniz Bayram’ın, evlerinde online ders verirken üst kat komşularına bıraktıkları 20 aylık kızları 7. kat balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Minik Kumsal, gözyaşları içinde toprağa verildi. Çiftin çocuklarına bakan komşusu gözaltına alındı.

Öğretmen çiftin büyük acısı: Canlı ders sırasında feci ölüm
Öğretmen çiftin büyük acısı: Canlı ders sırasında feci ölüm
GİRİŞ 25.09.2020 08:36 GÜNCELLEME 25.09.2020 09:12
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Konya'nın Çumra ilçesinde öğretmen olan anne ve babası canlı ders verdiği sırada balkondan düşen 20 aylık bebek, hayatını kaybetti. Olay, önceki gün İzzetbey Mahallesi'nde meydana geldi. Nuri Tömtöm İlkokulu’nda görevli öğretmen Mustafa Bayram ve Okçu Şehit Mehmet Kefeli İlkokulu’nda görevli eşi öğretmen Deniz Bayram evlerinde online ders verdikleri için 2 çocuğunu, bakıcılıklarını yapan üst komşularına bıraktı. Çocuklarından Kumsal Bayram, balkonda dengesini kaybedip 7'nci kattan düştü.

 

 

TOPRAĞA VERİLDİ

 

 

Durumu fark eden baba Bayram, otomobille kanlar içindeki kızı Kumsal'ı, Çumra Devlet Hastanesi’ne götürdü. Minik Kumsal, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. İsmi açıklanmayan bakıcı kadının da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi. Kumsal Bayram'ın cenazesi dün Konya kent merkezindeki Hacı Veyis Camii'ne getirildi. Anne Deniz ve baba Mustafa Bayram, kızlarının tabutuna sarılıp ağladı. Ardından minik Kumsal'ın cenazesi gözyaşları içinde kılınan namazın ardından Üçler Mezarlığı'na defnedildi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 28
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Inna lillah ve inna ileyhi raciun. Allah cc sabır versin inşaAllah. Hep dedim yine diyorum. Türkiyede acilen balkon yönetmeliği gelmeli. Sanırım Türkiyedeki balkonların yarısı güvenli değil. Balkon koruma yüksekliği en 1.20 cm olması gerek. Araları açık olmamalı. Mermer basamak gibi sehba olmamalı. Hırsızlık yapan müteahhitler cezasını çekmeli.
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Eve sadaka için su şişesini söylemiştim arabası olanlar arabasınada bir şişe koysun kontaktan önce bir çıtsesi az çok Korkmayın vermekten iman edin Allah yerini doldurur sevabı koruması bereketi çok tabi samimiyet le en güzeli Allaha emanet cümleyle
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin sabır cemiller versin Sadaka verin mümin kardeşlerim ben dün itibariyle dış kapının yanına bir su şişesinni yanını para girecek kadar kestim sadaka kutusu yaptım . elime geçen bozuklukları vede özellikle aile bireyleri evden çıkarken herkes bütçesine göre 25 kr bile olsa bir çıt sesi duyun hafızlık yatılı kurslar yapılıyor afrikaya çeşitli hayır kurumları kutudan ne kadar çıkarsa yanınıda biraz daha katın online bağış yapın en azından bu olsun hiç yoktan iyidir en güzeli infak ve samimi ibadet dua Allah a emanet olun kimse olduğu gibi kalmasın hep ileri hedefleyin iyilik ve maneviyatta yoksa çöküşe geçersiniz nefis ve şytan işbirliğiyle Allah muhafaza
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu, öğretmen oturuyordu hani, yan gelip yatıyordu hani,utanmaz arlanmaz, insafsızlar, öğretmeni ayak altı yaptınız, öğretmeni hademeden beter hale düşürdünüz,öğretmen her gelen bakanın çizik tahtası oldu, avrupai eğitim diyenler öğretmenini avrupai tarzda bitirdi. mahvettiniz,kaç öğretmen kendi çocuğundan vazgeçti, yurdum evladı için ama siz bir öğretmene kol kanat olmadınız, 3 ay tatil, kış tatil, Bahar tatil, lan ne bitmez tatil,doğru ya TBMM nin tatili yok, adliyedekinin tatili yok, doktorun tatili yok 4.500 TL alan öğretmenin tatili var, hay size o 4.500 TL.en iyisini sanayide kaportacı, aç kaportayı para, kapa kaportayı para ohhhh mis mis. arabasına kıyamaz bunlar.
    Cevapla
  • Abc 3 yıl önce Şikayet Et
    Ac ozaman canım bakalım nasıl kolay mıymış o soğukta buz gibi havada o sıcakta yağan tasın içinde herkesin işi kendini zor arkadaş Allah rahmet eylesin Geride kalanlara sabır versin böyle de geç
    Cevapla
  • Talat Dinçer 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük bir acı.. Rabbim kimseye vermesın. Rabbım rahmet eylesın. Ailesıne sabırlar versın Amiiinnnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!