Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Kur'an kursunda şiddet olayına ilişkin soruşturma talimatı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki bir Kur'an kursunda çocuklara şiddet uygulanan olayla ilgili soruşturma başlatılması talimatı verdiğini belirterek konunun takipçisi olacağını bildirdi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Kur'an kursunda şiddet olayına ilişkin soruşturma talimatı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Kur'an kursunda şiddet olayına ilişkin soruşturma talimatı
GİRİŞ 26.09.2020 01:24 GÜNCELLEME 26.09.2020 01:36
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

 

 

"Bugün sosyal medya ve farklı mecralarda yayınlanan ve Kahramanmaraş Elbistan ilçemizdeki bir Kur'an kursunda yaşandığı belirtilen görüntülerin ardından derhal ilgili birimlerimize soruşturma başlatılması talimatını verdim. Gözaydınlığımız, geleceğimiz olan çocuklarımıza yönelik onların onurunu hiçe sayan, haklarına göz diken ve şiddete başvuran hiçbir anlayış asla tasvip edilemez. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağım."

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben de hocayim,kendimden utandım.öyle çocuk dogulmez
    Cevapla
  • Cevdet 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocasın ama daha türkçene hakim değilsin
    Cevapla
  • uzman 3 yıl önce Şikayet Et
    Hıdır diker rümuzlu bozuk zihniyetli arkadaş çocuk ne yapsada dövülmez.çünkü daha çocuk.Dayakla özgüvenine büyğk darbe vurur çocugu şiddete meyilli yaparsın.çocuklara müsamaha ve sevgşyle yaklaşırsan büyüyünce hem sana hem ülkeye faydalı biri olur.Bu çocugun bir dedigini iki etmemek fazla şımartmakta degildir tabi.Ölçüyü kaçırmadan çocugu yetiştirmek lazım..Yoksa çocuk ortaokula gelene kadar çocuktur.Sevgi ve müsamaha anlayış göstercen.sonra kesinlikle dayak şiddet göstermeden ölçüleri sınırları koyacan..
    Cevapla
  • yurttaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Çocukları ses yapıyor yaramazlık yapıyor diye camiden kovanlar karacahil insanlar acaba ne kadar büyük vebale girdiginin farkındalarmı.çocuk bu şımarıkta olacak yaramazda olacak.Siz biz çocukken çokmu uysaldık.zaten uysal çocuk ikerde sorunlu olur.çocugunuza ortaokul lisede çocuk muamelesi yapıp şımartmayacaksınız.lisede canım cicimi bırakıp hayatı ögretceksiniz.Yoksa ilkokul çocuguna bagırmak azarlamak bile yanlış.şiddet zaten yanlışın büyügü..çocuk büyüdügünde hayırlı evlat olnazsa sorumlu ANNE BABADIR.
    Cevapla
  • hıdır diker 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın diyanet isleri başkanı neden hep çocukların tarafında oluyorsunuz birazda ana babalara söyleyinki evlatlarınızı iyi ve terbiyeli yetiştirin. sonra önce size bela oluyorlar sonrada diğer insanlara . hırsızlara soysuzlara bakarsanız hepside gençler.
    Cevapla
  • Şebnem 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz nasıl bir insansiniz çocukların dayak yemesi nasıl bu kadar normal oluyo sizin için siz çocuklarınıza da dayak mi atiyosunuz terbiye ederken bunu nasi tasvip ediyorsunuz güçsüz bir çocuğa kemerle dayak atılırken normal görüyorsunuz
    Cevapla
  • Müslüman 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuran kursu Süleymancılara ait
    Cevapla
  • Fehmi 3 yıl önce Şikayet Et
    Cılardan, culardan bıktık, usandık.
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok yönlü hareket berekettir. Yoksa tek gözlük bakmak yanlış olur. Dileyenlere manevi alış veriş seçeneği sunmak güzeldir. Milli görüş var Diyanet var ilim yayma vs var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!