Oto teybi sipariş etti, kutuyu açınca şoke oldu

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde internet üzerinden oto teybi sipariş veren Ömer Şahin, gönderilen paketten televizyon askı aparatı çıkınca şaşkınlık yaşadı.

Oto teybi sipariş etti, kutuyu açınca şoke oldu
Oto teybi sipariş etti, kutuyu açınca şoke oldu
GİRİŞ 26.09.2020 21:19 GÜNCELLEME 26.09.2020 21:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şahin, bir süre önce sosyal medya sitesinden 250 liraya beğendiği teybi piyasa değerinin altında görünce satın almak için sipariş etti.

 

 

Bir süre sonra gelen kargo paketini açan Şahin, teyp yerine televizyon askı aparatı ile karşılaştı. 

 

 

Ürünün yanlış gelmiş olabileceğini düşünerek sipariş verdiği telefonu aradığında ise hattın ulaşılamaz olduğunu fark etti.

Konuyu tüketici hakem heyetine taşımaya hazırlanan Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Firmayı aramak istedim ama telefon numaralarını iptal etmişler. Yaptığım araştırma sonucunda verilen adreslerinde yalan yanlış adresler olduğunu öğrendim. Almak istediğim teyp için 250 lira ödeme yapmıştım. Fiyatı çok ucuzdu ama kampanya var zannederek, sipariş vermiştim. Şikayetçi olacağım." diye konuştu. 

Anne Tuğba Şahin de oğlunun internetten alışveriş yapmasını istemediğini ancak onun kendisini dinlemediğini ifade etti.

Güvenilir bir firmanın ismi ile sahte ilan verip dolandırıcılık yapıldığını savunan Şahin, "Ben börekçilik yapıyorum, iki liraya börek satarak para kazanmaya çalışıyorum. Allah’tan korkmadan bunu göndermişler. Vicdansızlar, insanların emeğine saygı kalmamış. Aldıkları haksız kazançları da çocuklarıyla yiyecekler nasıl yiyeceklerse, haram olsun." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 4
  • Yyy 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi cıkmıs bende akıllı saat siparis verdim bozuk cop saatler geldi. Kapida odeme li alis veris yapinca dikkat edin kazik yeme ihtimali yuksek
    Cevapla
  • Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    İnternetten bir ürün almadan önce bazı araştırmalar yapın ki başınız ağrımasın. Mesela satıcı güvenilir mi? güvenlik sertifikası var mı ve geçerli mi? Sikayetvar.com da şikayet sayısı ve verdiği cevaplar, müşterilerin yaptığı yorumlar. Bir de ürün piyasa fiyatının biraz altında olabilir ama çok altındaysa şüpheli durumdur.
    Cevapla
  • Mehmet Yucesoy 3 yıl önce Şikayet Et
    En azindan hiyar cikmamis.
    Cevapla
  • vatandaş44 3 yıl önce Şikayet Et
    güzel ülkemin saf (ti ye alarak söylüyorum,) insanları.. ucuz etin yahnisi bozuk olur. yazık günahtır mağazaya fazla para vermemek için düşülen bu durumlar ne kadar üzücü. ama bu demek değil ki bunu yapanların bi suçu yok.. bu suçu işleyende buna inananda bizim insanımız. araştırmadan soruşturmadan iş yapıyoruz ve kendimize yazık ediyoruz. sen içini ferah tut bu paralar illaki çıkacak bunu yapanlardan. ama sende dikkatli ol güzel kardeşim. sana geçmiş olsun yapanada zehir zıkkım olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...
İBAN kiralamaya ağır cezalar geliyor! Maliye geniş çaplı çalışma başlattı