MSB duyurdu: El Kaide bağlantılı Saydalimov yakalandı!

Son dakika haberine göre, Kırmızı bültenle aranan El Kaide bağlantılı İslom Saydalimov, Hudut birliklerimiz tarafından Hatay’ın Altınözü ilçesinde eşi ve 3 çocuğu ile birlikte yakalanarak Babatorun Jandarma Karakoluna teslim edildi.

MSB duyurdu: El Kaide bağlantılı Saydalimov yakalandı!
MSB duyurdu: El Kaide bağlantılı Saydalimov yakalandı!
GİRİŞ 28.09.2020 23:02 GÜNCELLEME 28.09.2020 23:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), kırmızı bültenle aranan El Kaide bağlantılı İslom Saydalimov'un, hudut birliklerince Hatay'ın Altınözü ilçesinde eşi ve 3 çocuğuyla yakalandığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şunlara yer verildi:

"Kırmızı bültenle aranan El Kaide bağlantılı İslom Saydalimov, hudut birliklerimiz tarafından Hatay'ın Altınözü ilçesinde eşi ve 3 çocuğuyla yakalanarak Babatorun Jandarma Karakolu'na teslim edildi."

YORUMLAR 3
  • Melih b 3 yıl önce Şikayet Et
    Şeriat örgutleri sözde Hepsinin merkezi Londra da. İngiliz sana birakirmi şeriatı?
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    YPG li terörist leri vermeyen Avrupa ve Amerika ,El-Kaide örgütü nün Türkiye yle sıkıntısı yok ki.bizimde onlarla neden böyle bir şey yapiyoruzki.salin gitsin.adamlar PKK li Lara her desteği yapıyorlar.kısasa kısas.bizim elkaideyle sıkıntımız yok.
    Cevapla
  • özkonyali 3 yıl önce Şikayet Et
    elkaide sanki amerika düşmanı. adamlar ha bire müslümanları katlediyor. bugüne kadar sen hiç duydunmu elkaidenin hindistan rusya çin myanmarda eylem yaptığını.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız