PKK’lılar eğitmiş

Dağlık Karabağ’da sivilleri hedef alan saldırılarda Ermenistan askerleri ile birlikte hareket eden çeteler ile terör örgütü PYD’nin bağlantısı bir kez daha gündeme geldi. 2019 yılında terör örgütü PYD’nin içinde yer alan Ermenilerin sözde tabur adı altında bir araya toplandığı açıklandı.

PKK’lılar eğitmiş
PKK’lılar eğitmiş
GİRİŞ 30.09.2020 07:12 GÜNCELLEME 30.09.2020 07:16
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Ermenilerden oluşan sözde taburu oluşturanların ellerinde silahlarla, bölücü başı Abdullah Öcalan resimlerinin önünde verdiği pozlarla ilan edildi. PYD terör örgütünün içindeki Ermenilerin fotoğrafları, terör örgütünün yayın organlarında yer aldı.

 

 

SURİYE’YE GİTTİLER

Terör örgütünün yayın organlarında, sözde taburun kuruluş yıl dönümünde yapılanmanın başında olan Nuber Melkonyan’ın açıklamalarına yer verildi. Melkonyan “Suriye’deki Ermenilerden ve Ermenistan’dan taburumuza katılımlar oldu. Ermeni diasporasından da buraya katılmak isteyenlerin olduğunu bizlere bildirdiler” sözleri ile Ermeni çetelerinin Suriye’de eğitildiğini ortaya koymuştu.

 

 

300 terörist otobüsle taşındı

Azerbaycan’a ait sivil hedeflere yapılan saldırılarda, Ermenistan tarafından geçen aylarda Dağlık Karabağ bölgesine getirilen terör örgütü PKK/YPG mensuplarının eğittiği milislerin kullanıldığı bildirildi. 300 PKK/YPG’li teröristi otobüslerle Dağlık Karabağ bölgesine taşıyan Ermenistan, bu teröristlerin eğittiği milislerle sivil halkı hedef aldı.

YENİAŞAFAK

YORUMLAR 48
  • Aziz 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerizekalilarin askeri yok mu PKK'lı lari çağırmış. Bunlar şimdiden savaşı kaybetti.
    Cevapla
  • Aslı gibi.. 3 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ermrnistana gitmesi kolaylık sağlansın.. Hiç olmazsa ermrnistana hepsi cehenneme odun olurlar..
    Cevapla
  • Yola devam 3 yıl önce Şikayet Et
    Dogru soylemissin jardesim butun pkk pyd lilerin ermeni saflarinda savasmalari icin gitmelerine izin verelim bu sayede hem ermeni hemde pkk pyd lileri Cehennemin dibine yollariz suriyede rusya ve abd yuzunden pkk pyd ye istedigimiz cezayi verememistik bu sayede hem ermeni askwrini hemde pkk nin asil vatani olan ermenistanda pkk pyd yi tamamen yok ederiz hem pkk pyd li hemde ermeni itleri itlaf ederiz
    Cevapla
  • Remzi 3 yıl önce Şikayet Et
    Toplayın toplayın bizde onları arıyorduk zaten hazır hepsi bir aradayken yok edelim
    Cevapla
  • 3Hilal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar fistan giyip ne kıvırırlar.göreyim seni Azerbaycan
    Cevapla
  • samimi 3 yıl önce Şikayet Et
    Kilictaryanogle pyd kendi ulkesini savunuyor,bize mi saldiracak demisti...!! Uyanin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!