Sultangazi'de, bir kişi, 6 yaşındaki çocuğun eline silah vererek, ateş açtırdı ve yetmezmiş gibi bu görüntüleri de sosyal medyadan paylaştı.

Sultangazi Yayla Mahallesi'nde S. K. isimli kişi, 6 yaşındaki kız çocuğunun eline kurusıkı tabanca vererek, havaya iki el ateş ettirdi. Çocuğun o anlarını cep telefonu kamerasına kaydeden S.K., görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

"NASIL SIKTIM AMA"

Görüntülerde, küçük çocuğun "abi korkuyorum ama neyse" deyip silahın tetiğine basarak havaya ateş ettiği görülüyor. Yeniden havaya ateş eden küçük çocuğun "nasıl sıktım ama" dediği görüntülere yansıyor.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • Cemal 02.10.2020 17:55
    Beyin Namaz 6 yasindaki cocuk bu cocuk
  • Hikmet 02.10.2020 17:45
    ´´ Erkek cocuklarini ok atmayi at surmeyi ve kiz cocukkariniza da dantel isi ve anesine yardim etmeyi ogretiniz. ´´ Erkek cocuguma sinirli bilgi sayar oyunlarini oynatiriyorum cunki yeni devir savaslar bunlari gosteriyor. Kiz evladima da okutmakta her firsatlari var.. InsalAhuteala devletimizi , insanlara kendilerine ve dinlerine faideli olurlar . Yukaridaki film resmen eskiyalik ve dinimizle alakasi yok . Memleketi batiran olursa bunlar gibi yobazlar batirir.
  • Adanalı 02.10.2020 17:23
    Elinde bebek ile büyüyeceğine silah ile büyüsün en azından savaş çıkarsa korkup uçağa binip kaçmaz bir işe yarar belki, savaşır. Türkün Türkten başka dostu yoktur. Bunu öğrenin artık. Etrafımız düşmanla çevrilmiş içimizdede hainler ve sapıklar var. Bu kardeşlerimize helal olsun...
  • emrah aydın 02.10.2020 17:08
    bu çocuğu bu aileden alın derhal korumaya alın bu okuzun elinde ne hale gelecek kimbilir
  • ccey 02.10.2020 16:36
    insanlar silaha magandalık bilmem ne diye yasaklandı, kimse kullanamıyor 12 eylülde evlerde ne kadar silah bıçak varsa topladılar, unutmayın Biz Türk milletiyiz Kılıçla yayla yetişmiş daha okuma öğrenmeden kılıç yay kullananmayı öğrenen bir geçmişe sahip milletiz, silahın bayrağın ne anlama geldiğini, bugün ABD silah kullanımı sahip olma durumunu karşılaştırın görüntüyü savunmak değil ama Türk milletinin gerçekleri ve savaş sanatından ne kadar uzaklaştığımızı hatırlatmak
Daha fazla yorum görüntüle