Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan yoğun çatışmalarda Ermenistan cephesinden dehşete düşüren görüntüler gelmeye devam ediyor. Cephe hatlarında, Ermenistan tarafından mevziilerde bazı Ermeni askerlerin zincirle bağlandığı görülüyor. Azarbaycan ordusunun TB2’lerle yaptığı aralıksız saldırılar neticesinde moral-motivasyonu kırılmış olan Ermeni askerlerin kaçmaması için Ermenistan tarafından zincirlerle bağlandığı düşünülüyor.

Dün yayınlanan bir haberde Ermenistan işgal güçlerinin askeri kamyonları kullanan şoförleri kaçmalarını önlemek için araca zincirlediklerine dair görüntüler ortaya çıkmıştı. Bakü Tv muhabiri Xayal Talibov'un araç içine girerek tek tek anlattığı görüntüler izleyenleri hayrete düşürmüştü.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • qys 03.10.2020 23:19
    Azarbeycan askerlerine gelin oldurun demisler.:)
  • hidocan almanya 03.10.2020 22:26
    iste müslüman ülkelerinin ordulari kendi ordusu olsa kafirlerin bize karsi savastiricak askeri yok , yillardir güçsüz düsmemizin sebebi müslüman ülkelerinin kendi orudulari tarafindan teslim alinmasi idi simdi, basta türkiye azerbaycan pakistan somali katar kendi ordularina sahip darisi diger müslüman ülkelerinin basina.
  • Melek 03.10.2020 22:20
    ILAHI ne alcaq devletdi ermeni devleti oz esgerine bu zulumu edir dewetdir .Allahim sen qoru ordumuzu bu iyrenc milletden .Allahu ekber bu nedi
  • DELİ DUMRUL 03.10.2020 21:33
    Gözünü seveyim milletimin. Irkçılık değil kardeşim. Asker ne diyor "vay alçak ayağını bağlamışlarki zincirle, kaçmasın" diyor. Merhametin zirve yaptığı anlar. Bu nedenle askerlerimize (Azeri Türkleri de dahil) Mehmetçik ismi veriliyor. Müjdelenin ordusu boşuna dememişler.
  • Kamil 03.10.2020 20:58
    Kendi askerini zincirlemek savas sucudur. Zorbaliktir. Uluslar arasi platformlarca dava acilmali.
Daha fazla yorum görüntüle