Erivan'daki metro girişinde skandal harita!

Türk düşmanlığı yapan Ermenistan her zaman sözde büyük devlet arzusu güdüyor. Bunun için resmi harita bile hazırlamaktan çekinmiyor.

Erivan'daki metro girişinde skandal harita!
Erivan'daki metro girişinde skandal harita!
GİRİŞ 03.10.2020 22:07 GÜNCELLEME 04.10.2020 00:30
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Azerbaycan'a saldıran terör devleti Ermenistan, Azerbaycan ordusu tarafından büyük bir tokat yedi. İşgal altındaki Dağlık Karabağ'da birçok bölge kurtarıldı.

Ermenistan sadece Dağlık Karabağ'ı değil Türkiye'nin de birçok şehrini işgal amacı güdüyor. Üstelik bu kirli emelini gerçekleştirmek için terör örgütü PKK ile işbirliği bile yapıyor.

Sözde büyük Ermenistan'ı resmi bir politika haline bile getirdi. Erivan metrosunun girişindeki sözde büyük Ermenistan haritası bunun açık bir şekilde ispatı.

Erivan metrosunun girişindeki sözde büyük Ermenistan haritası, Doğu Anadolu, Güneydoğu ve Karadeniz’in bir kısmı, Nahçıvan, Azerbaycan ve Hazar denizi Ermenistan toprağı olarak gösteriliyor.

Abdullah Ağar paylaştı

Eski asker, Güvenlik ve Terör Uzmanı Abdullah Ağar, sözde büyük Ermenistan haritasını paylaşarak, "Anlıyorsunuz değil mi?" mesajını paylaştı.

Terör örgütü kurdular

Ermenistan'ın Kurtuluşu için Ermeni Gizli Ordusu (ASALA) adlı terör örgütü 1975 ve 1985 yılları arasında, Türkiye dahil 16 farklı ülkede Türk ve diğer sivil personeli şehit etti.

YORUMLAR 107
  • Gerçekler 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala Ermeni duyarı kasanlar görsün.. Gerçi onlarda kripto Ermeni.
    Cevapla
  • ALP ARSLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    AÇ Tavuk Kendini DARI Ambarında görürmüş.
    Cevapla
  • İst 3 yıl önce Şikayet Et
    O haritada belirtilen illerdeki kardeşlerimizden bize sıra gelmez ki, ermeniye iki şaplakta biz atalım. Şaka haritasıdır.
    Cevapla
  • Azeri 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah kahr etsin...
    Cevapla
  • Deli yürek 3 yıl önce Şikayet Et
    Ermenistan bunu rüyasında görmüşki oraya işlemiş sıkıyorsa gelsin alsin güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Karadeniz, i ve Azerbaycan, ni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak