Kağıthane’de yolcu dolu olan bir halk otobüsünde oturan kadın, maskesini yarım takan ayaktaki yaşlı adama tokat attı. Ortalığın bir anda karıştığı kavgada adam kadına tükürükle karşılık verirken, yaşananlar ise kameralara yansıdı.

Kağıthane Seyrantepe-Topkapı seferini yapan bir halk otobüsünde geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde Sanayi Benzilik otobüs durağı yakınlarında meydana gelen olayda, kimliği belirsiz yaşlı bir adam evine gitmek üzere ayakta yolculuk etmeye başladı. Yolculuk devam ettiği esnada koltukta oturan kimliği belirsiz bir kadın, maskesini yarım taktığı gerekçesiyle yaşlı adam tepki gösterdi. Adamın karşılık vermesi üzerine çıkan tartışmada, taraflar birbirine hakaret etmeye başladı. Tansiyonun iyice artması sonrası sinirlerine hakim olamayan kadın, adama tokat atarak maskesini çıkarttı.

Tokatlı ve tükürüklü kavga kamerada

Tokat karşısında neye uğradığını şaşıran adam, kadına tükürerek karşılık verdi. Adamın tükürmesi üzerine öfkeden çılgına dönen kadın, adama saldırarak vurmaya başladı. Bir yandan vuran diğer yandan çığlık atarak bağıran kadına vatandaşlar müdahale etti. Ortalığın karıştığı kavga ise otobüsteki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Hikmet Vasi 05.10.2020 15:54
    İstanbul sözleşmesi ile kadınlar artık istediğini yapabilir...bu günler erkeklerin daha iyi günleri...daha neler görecek erkekler biraz bekleyin...
  • İSYAN 05.10.2020 15:50
    allah cezanı versin kadın baban yaşında adam kalp damar böbrek kimbilir ne rahatsızlıkları vardır bu yaşta insan olsan kalkar yer verirsin amcacığım maske taklmıssın sağolasınb ama burnun acılmıs deyip kibarca uyarsan ya. kadınların bir kısmı kadın ayrıcalıklarından şımarıklığı suç işleme mertebesine taşıdılar kadın erkeğe uyguldığı fiziksel ve manevi şiddetten dolayı cezalanmdırılmalıdır. ERKEĞE ŞİDDETE HAYIR YETTİ KADINLARIN ŞİDDETİ KADININ TUTUKLANDIĞI HABERİNİ DUYMAK İSTİYOIRUZ.
  • İSYAN 05.10.2020 15:48
    allah cezanı versin kadın baban yaşında adam kalp damar böbrek kimbilir ne rahatsızlıkları vardır bu yaşta insan olsan kalkar yer verirsin amcacığım maske taklmıssın sağolasınb ama burnun acılmıs deyip kibarca uyarsan ya. kadınların bir kısmı kadın ayrıcalıklarından şımarıklığı suç işleme mertebesine taşıdılar kadın erkeğe uyguldığı fiziksel ve manevi şiddetten dolayı cezalanmdırılmalıdır. ERKEĞE ŞİDDETE HAYIR YETTİ KADINLARIN ŞİDDETİ
  • Gurbetci 05.10.2020 15:22
    kadinin tokat atmasi bir terbiyesizlik, baska biri onun babasina yapsa ne yaprdi? Takmayani polise sikayet edeceksin
  • Osmanlı1453 05.10.2020 12:50
    Emicenin burnu gargamel gibi dışarda kalmış. Bey efendi rica etsem maskenizi burnuza kadar takarmısınjz lütfen dese çok eminim bu olaylar olmaz. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
Daha fazla yorum görüntüle