İş adamı Hacı Ahmet Ziylan vefat etti!

İş adamı ve hayırsever Hacı Ahmet Ziylan bugün sabaha karşı hayatını kaybetti. Ziylan'ın vefatını duyan yakınları ve sevenleri aileye ve iş dünyasına baş sağlığı diledi. Hacı Ahmet Ziylan 85 yaşındaydı. Üzücü son dakika haberini Ziylan'ın Onursal Başkanı olduğu Araştırma Vakfı duyurdu.

 İş adamı Hacı Ahmet Ziylan vefat etti!
İş adamı Hacı Ahmet Ziylan vefat etti!
GİRİŞ 08.10.2020 11:37 GÜNCELLEME 08.10.2020 13:49
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Gaziantepli iş insanı ve hayırsever Hacı Ahmet Ziylan 85 yaşında vefat etti. Bugün sabaha karşı hayatını kaybettiği haberi gelen İş adamı Hacı Ahmet Ziylan'ın vefatını duyanlar sosyal medyada üzüntüsünü dile getirirken marhumu hayırseverliği ile andı. 

 

AYAKKABI SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜLERİNDENDİ

85 yaşındaki Ziylan, Türkiye'de ayakkabı sektörünün öncülerinden olarak biliniyordu. 1960 yılında küçük bir atölyeyle başladığı ayakkabı işine Kinetix, Polaris gibi markaların kurucusu Ziylan, 2000 yılında ayakkabı marketi FLO'yu kurmuştu.

 

FATMA ŞAHİN'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ziylan için paylaştığı baş sağlığı mesajında "Sevgi, ilgi, bilgi, sabır, sebat, kanaat" düşüncesini hayatının bir parçası yapan; benim de uyguladığım "şikayet etme, çare bul" düşüncesini çevresine aşılayan, Gaziantep duayenlerinden Ahmet Mukdat Ziylan'ı kaybettik. Ailesine, sevenlerine sabır, kendisine rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı

HACI AHMET ZİYLAN KİMDİR?

Hayırsever iş adamı Hacı Ahmet Ziylan 85 yaşındaydı. Gaziantepli olan Ziylan FLO marka ayakkabı şirketler grubunun da kurucusu. FLO 1960 yılında Ahmet Ziylan tarafından küçük bir atölyede temelleri atılan bir marka olarak öne çıkmış bugün önemli yerli ayakkabı mağaza zincirlerinin içerisinde yer almakta.

BAŞKAN ERDOĞAN EYLÜL'DE ADINI TAŞIYAN BİR MERKEZ AÇMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te, Diyanet İşleri Başkanlığı Hacı Ahmet Ziylan Eğitim Merkezi Müdürlüğünün açılışını gerçekleştirmişti.

HABERİ ALANLAR ZİYLAN'I HAYIRSEVERLİĞİ İLE ANDILAR

Sosyal medyada vefat haberini alanlar Hacı Ahmet Ziylan'ı hayırseverliği ile andılar. İşte bazı yorumlar;

"Gözü gönlü bol yaşama gayesi insanlığa hizmet olan hayırsever işadamı Ahmet Ziylan amca hakka yürüdü Rabbim mekanını Cennet eylesin"

"Gaziantepli Hayırsever İşadamı Ahmet Muktad Ziylan, 85 yaşında yaşamını yitirdi. Merhuma Allah'tan rahmet; yakınlarına ise başsağlığı diliyorum."

"Hacı Ahmet Ziylan Bey vefat etti. O, örnek bir müteşebbis, cömert bir hayırsever, başarılı bir iş adamı, Arif bir Anadolu insanı ve salih bir Müslüman idi. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah."

YORUMLAR 21
  • Antepli 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar servete bi üniversite ek binası yapsaydı iyi olurdu antepteki universite çok eski
    Cevapla
  • Bora 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eyleye bende yanında çalışmıştım bir sure
    Cevapla
  • İPSİWCH 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir anyepli olarak üzüldüm,mekanı cennet olsun inşallah,
    Cevapla
  • SİNAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin sayılı hayır severlerinden biri.inşaAllah sonraki arkadaşlar devam ettirir
    Cevapla
  • Hur 3 yıl önce Şikayet Et
    yaptığı hayırlarla anılmak çok güzel Allah rahmet eylesin . Ayakkabı hayrında bulundu ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık .Yaptığı hayırlar şefaatçisi olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”