Video7 dünyanın en acayip haberlerini sizler için derledi.

Spiker: Müge ÇAKMAK

Kurgu: Hüseyin BİÇE

 

Ermeni halkı konuşuyor: Biz harp istemiyoruz. Gençleri zorla ölüme gönderiyorlar. Azerbaycan ordusu bizden çok daha güçlü

Kars’ın Selim ilçesinde veterinere giden ama kapıdan elleri boş dönen ineklerle vatandaşın diyaloğu ilginç görüntüler oluşturdu.

Çocukları babalarına emanet ederken bir kez daha düşünün…

Dışarıyı merak ettiklerinde gözetleme deliğinden sokağı izleyen köpeklerin bu görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi topladı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, çevreyi kirleten vatandaşlara en uygun dille cevap veriyor: 4 çuval attınız. 153'ü arasaydınız 20 liraya gelip alabilirdik. Şimdi bu hareket size 12.000 liraya mal olacak.

Bir orangutan, taşla hindistancevizi kıran arkadaşına “Vay be adam nasıl yapıyor” hareketinde bulunuyor.

Kuyruklu Yıldız Neowise’ın İstanbul Boğazı üzerinden doğduğu ve geçtiği anlar.

Görev paylaşımı ve iş ahlakı… Sonuç: Başarı

Brezilya’da bir süpermarkette devrilen raflar 1 can aldı, 8 kişi yaralandı.

Arada hatırlamakta fayda var. Suriyeli çocuklar konuşuyor, tüm dünya susuyor.

Çağdaş, medeni Fransa’nın polisleri ve engelleri bir vatandaşa yaptıklarını izliyoruz…

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Aynur 14.10.2020 18:09
    Azerbaycan xalqi savas istemez sadece haqqi ucun savasar
  • Valisoy 13.10.2020 19:26
    Bunlara inanan axmağın yekəsi,ağılsız qoyundu
  • barisin teminati 13.10.2020 16:34
    esasinda Azerbeycan birakin daglik karabagi erivana kadar alsa sadece Azerbeycana degil ermenistanada baris huzur getirecek ayni Fatihin İstanbulu fethinde İstanbuldahi hristiyan ahalinin kardinal kulahi yerine osmanli sarigi gormeyi istedigi gibi ermeni halkida kardinal piskopos gormektense yerine imam hoca gormeyi yeglerle cunku Turkler gelince bilirlerki gercek adalet gercek refah gercek rahatlik baris...gerlecek
  • KAPTAN 13.10.2020 16:18
    Ermeniler şu anda kullanılıyor.Bu savaşın kendilerine zarardan başka bir getirisi olmayacak.Emperyalizm.Maşasını kullanıyor.Ateşe elini sokarmı.Önce parayla satın alır sonra öl der.Ermeni toprakları çalınmış topraklardır.Ermeniler oraya toplatılıp yığılmıştır.İleride kendi askeri olması için.Emperyalist ölen ermeniye asla acımaz.O menfaatini düşünür.
  • Biz Türküz 13.10.2020 14:11
    Butun dünya şunu bilmeli ki akan kanın sorumlusu sırf kendi emperyalist emelleri için yüzyıllarca kardeşlik duyguları içinde yaşayan Türk ve Ermeni toplumunu birbirine düşman edenlerdir. Biz öyle bir milletiz ki savasta olanı , düşmanlığı savasta bırakır ama tedbiri de elden bırakmayız.Ermenilerle,Rumlarla ilgili düşmanlığı korukleyen bir batı dünyası var. Ermenistanda olduğu gibi bizde düşmanlık anıtı göremezsiniz.Bu insanları öldürmeyi, savası hiç birimiz istemeyiz. Kim oldugu önemli değil genç genç insanlar ölüyor bir takım emperyalistler yüzünden. Kan dökme heveslisi değiliz. Kardeşliğe de varız savaşa da.Tercih onların. Ama bizi boğmak isteyene de ölümlerden ölüm beğensin deriz.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek