Güvenlik ve Terör Uzmanı Abdullah Ağar, katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Ağar yaptığı açıklamada, Ermenistan'ın Gence hava üssünde bulunan "Türk F-16"larını vurmayı hedefliyordu ifadelerini kullandı.

ERMENİSTAN TÜRK F 16'LARINI VURMAYI HEDEFLİYORDU

Güvenlik ve Terör Uzmanı Abdullah Ağar'ın açıklamaları şöyle:

Ermenistan askeri yetkileleri saldırıyı aslında hava üssüne yaptıklarını söylemişlerdi. Sayın Aliyev geçengün bir açıklama yapmış Türk F 16'lar Azerbaycan'da olduğunu söylemişti. 4 Ekim'de Türk F 16'lar neredeydi? Gence'deydi. Ermenistan dolaylı yoldan Türk F16'larını oradaki Türk varlığını hedef aldığını ilan etti veya ifşa etti. Peki bu neydi? Bu Türkiye ile Rusya'yı savaştırma senaryosuydu aslındaTürkiye ile Rusya'ya büyük bir uluslararası büyük bir komplo kurdu. Ermenistan bilerek ve kasıtla Türk F 16'larını ateş altına alma iradesi ortaya koydu. Şimdi bununla beraber eğer Türk F 16'lar vurulsaydı, Türkiye bunun karşılığını verse ne olacaktı? Ermenistan'a bu uluslarası komployu kim kurdurdu? Bu sorunun cevabını sanırım öğrenmemiz gerekiyor artık!

Yorumlar 3 Yorum Var
  • HAİNLER TOPLULUĞU 15.10.2020 13:50
    Bu hainin sonu yakındır hepinizi alacaz az kaldı ha... Müslümanlar uyanın YETER ARTIK ... Şu Keferenin malını kullanmayın..
  • Faruk 15.10.2020 13:18
    Kim olacak Fransa ve Yunanistan
  • Fth 15.10.2020 13:08
    Artık eziklik durumundan çıkıp kazanç gerekiyor. Hep masada kaybrdiyoruz. Biz bıktık bundan