Yeni haftada hava nasıl olacak?

Hava sıcaklıklarının kuzey, iç ve batı kesimlerde yağışla birlikte azalacağı tahmin ediliyor. Hafta ortasından itibaren ise yağışlar yurdu terk edecek.

Yeni haftada hava nasıl olacak?
Yeni haftada hava nasıl olacak?
GİRİŞ 19.10.2020 03:59 GÜNCELLEME 19.10.2020 03:59

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Manisa, İzmir ve Aydın'ın iç kesimleri, Adana'nın kuzeyi, Doğu Toroslar mevkii, Kahramanmaraş'ın güneybatısı, Osmaniye ve Hatay'ın İskenderun ilçesinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların öğle saatlerinden sonra Trabzon, Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer dolu yağışı ile birlikte kuvvetli olması bekleniyor.

Hafta başı kuzey, iç ve batı kesimlerde etkili olacak yağışların çarşamba gününden itibaren azalarak yurdun kuzey doğusu ile güney batısında etkili olması bekleniyor.

Perşembe gününden itibaren ise yağışlı havanın yurdu terk edeceği ve ülke genelinde havanın parçalı bulutlu ve yağışsız geçeceği tahmin ediliyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi